Aktivni odmor

Svi na Peškafondo- Iskusite Hvar kakav je uvijek bio

[:HR]Iako je većina već spakirala svoje ljetne haljinice i bermude, te se već sa sjetom prisjeća ljetnih avantura, dobrih provoda i lelujanja na valovima, u Hvaru ljeto još uvijek traje! Egzotičan otok s kasnojesenskim temperaturama debelo iznad dvadeset, koji je samo dva, tri sata vožnje udaljen od hladnijih krajeva, poziva sve ljubitelje ljeta i plodova mora na Peškafondo – Hvar kakav je uvijek bio!

arj_4892

Peškafondo je lokalna hvarska manifestacija koju vodeći hvarski ugostitelji i hoteli organiziraju već petu godinu za redom. Od deset brodica prve godine događanja, u lov na lignje ove će godine krenuti 150 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Italije, pa čak i Brazila, dok će mnoštvo posjetitelja uživati u hvarskim delicijama i vrhunskim vinima! Osim natjecanja u lovu na lignje, gostima se nudi jedinstven doživljaj Hvara – autentičan Hvar, život lokalnog stanovništva kroz ključanicu, hvarska gastronomija i naravno odgovor na pitanje „Što Hvarani rade kada završi ljetna sezona?“.

arj_4921

Najluksuzniji hvarski spa hotel Adriana, za ovu je prigodu pripremio Peškafondo vikend paket koji uključuje dva noćenja u superior sobi s pogledom na more, bogati buffet doručak i korištenje Sensori spa centra i bazena za cijenu od 600 kn po osobi, dok akreditacije za sva događanja, večere i degustacije možete kupiti na stranicama organizatora www.peskafondo.com.

Superior room at Adriana

Hvar će se tako prisjetiti turizma kakav je nekad bio- uz ribarske večeri, autohtone instrumente, klapsku pjesmu, domaća vina i izvornu kuhinju.

Samo Vas jedan klik dijeli od jedinstvenog vikenda ispunjenog pravim morskim guštima, suncem i dobrim emocijama. Stoga je jedan točan odgovor  na pitanje „Di ćemo za vikend?“ -u Hvar loviti lignje!

Vidimo se!

Adriana_terrace

Rezervacije na:

Peškafondo 06-08.11.2015.

www.peskafondo.com 

www.suncanihvar.com,  hotel Adriana, promo code: PESKAFONDO

Promo 30.10.2015.

 

 

 

 

 [:]