Lifestyle

Pripreme za Novu godinu već u tijeku! Dubrovački jug nudi spektakularan doček

[:HR]Kaže se da će sljedeća godina biti onakva kakvom smo ju dočekali.  Gastronomska gozba, dobra glazba i izvrsna zabava postali su imperativ dočeka Nove godine u brojnim domaćim hotelima. Zašto bi samo stranci uživali u vrhunski pripremljenim programima, kada možete i vi?  Nazdravite novim početcima i započnite Novu godinu u prekrasnom ambijentu Dubrovačkih Vrtova Sunca uz bogat program događanja te spektakularan doček Nove godine.

dubrovacki vrtovi suncaBit će to zabava za pamćenje bez obzira dolazite li u paru, s obitelji ili sa svojim društvom jer Dubrovački Vrtovi Sunca imaju savršenu lokaciju, hranu, vino i prostora koliko god vam treba, uz neizostavan najljepši pogled na svijetu.

Novogodišnja noć 31.prosinca bit će nezaboravna. Jedna od najpopularnijih hrvatskih pop pjevačica na ovim prostorima, Vanna, nastupit će na novogodišnjoj svečanoj večeri, dok će vaši najmlađi uživati u posebnom dočeku i zabavnom dječjem programu. No, zabava tu ne prestaje. Kažu da se ono što radite prvi dan odražava na ostatak godine, stoga započnite godinu onako kako želite da se nastavi. U večernjim satima 1 siječnja 2016. uz večeru, svojim pjesmama opustit će vas nastup legendarnog Gorana Karana.

goran karan jpg
Zabavite se sa stilom. Na nezaboravnom mjestu. Na drugačijem mjestu. Na jedinstvenom mjestu. Odaberite Dubrovačke Vrtove Sunca za doček Nove 2016!

Za više informacija kontaktirajte Dubrovačke Vrtove Sunca:

T +385 20 361 901

E reservations@sungardensdubrovnik.com

W www.sungardensdubrovnik.com

 [:]