Aktivni odmor

Božićna bajka u Podstrani: klizanje na ledu uz pogled na more

[:HR]U NEDJELJU 13. prosinca počinje “Božična bajka” u hotelu Le Meridien Lav

-3659

Kada: 13.12.2015. – 15.01.2016.

Pobjednik TV show-a “Tvoje lice zvuči poznato” Saša Lozar i Luka Bulić na klizanju u Podstrani

Na terasi hotela Le Meridien Lav Split u Podstrani, 13. prosinca u 19 sati, otvara se klizalište na ledu  „Božićna bajka“. Natkriveno klizalište “Ledena bajka” biti će svečano otvoreno uz program u kojem će glavne zvijezde biti Saša Lozar i Luka Bulić, dok će za posjetitelje klizalište raditi već od 12 sati.

IMG_20141214_133150

Kako je već postalo tradicija klizalište će zajedno otvoriti Mladen Bartulović, načelnik Općine Podstrana i  Arnoud Zaalberg direktor hotela Le Meridien Lav. Otvorenju će prethoditi ukrašavanje božičnih borova na klizalištu, koje će kititi mnoštvo mališana iz dječjih vrtića Podstrane, potpomognuti djedom Božičnjakom koji će ih darivati slatkišima.

IMG_20141214_132212 (1)

No to nije sve, taj dan će se na klizalištu plesati salsa, a biti će predstavljeni i svi detalji “Otvorenog skijaškog kupa Podstrana 2016., jer ove godine će se u organizaciji hotela Le Meridien Lav, Općine Podstrana i TZ Podstrane i skijati u Podstrani. Parking u hotelskoj garaži će za posjetitelje i ove godine biti potpuno besplatan.

8138_Velika_Hotel-Le-Meridien-Lav-Podstrana

Kako bi upotpunio adventski ugođaj, hotel će posjetiteljima, uz kavanu s toplim napicima po prigodnim blagdanskim cijenama, ponuditi i fritule, palačinke, kobasice, te druge slasne zalogajčiće.

zabaav

Zimska čarolija se nastavlja kroz program ukrašavanja božičnih borova na klizalištu  od 17 do 19 sati, borove će kititi mališani dječjih vrtića Podstrane.

klizalište 2

Natkriveno klizalište ” Božična bajka ” radi svakim danom od 10 do 21 sat, a besplatna škola klizanja održava se radnim danom od 16 do 19 sati.

Veselje zbog činjenice da se mogu okušati na ledu svega dvadeset metara od plaže ispred hotela, ne jenjava kod djece i mladih koji su ponosni na svoje klizalište s pogledom na more, plažu i zaljev ispred Stobreča.

klizanje na ledu1

Najmlađe očekuje bogat zabavni program, igre i natjecanja, dolazak Djeda božićnjaka, božićne predstave te brojni drugi sadržaji.

Ljubitelji sporta i adrenalina uživati će u brojnim uzbudljivim, sportskim natjecanjima, hokejaškim utakmicama na 2. po redu Jadranskom hokejaškom vikend turniru.

Uživajte u čarima božićnih blagdana, posjetite Podstranu!

_ZG02402_1 - Copy

Podstrana – udobnost i komfor modernog turističkog odmora na nekoliko minuta od Splita

Romantično turističko mjesto, poznato je kako po najmirisnijim breskvama u ovom dijelu Europe, tako i po bogatoj kulturnoj baštini i izvrsnoj gastronomskoj ponudi. Smještaj i ponuda oduševit će i one najizbirljivije, a ugođaj blage zime dat će posebnu notu vašem boravku.

 

Osam km dalje od Splita, možete uživati u čarima osame – šetnji po rajskim plažama, a zaželite li se kave pod Dioklecijanovim zidinama, za svega par minuta vožnje ste u Splitu.

 

Sve informacije na TZ Podstrana.

Foto: Tz Podstrana, Lemeridien Lav, Adventilacija na rivi

 

 [:]