Aktualno

BRELA – dođite na Breljansku večer u Božićnom gradu u Makarskoj!

[:HR]ŠTO VEZUJE POSLOVNI ČASOPIS FORBES, ČUVENI HUFFINGTON POST I MORSKOG ČOVIKA?

aab1004-BRELA

A da Brela fantastično pristaju uz dobru glazbu (osim uz more, sunce i plaže koje oduzimaju dah svjetskoj turističkoj eliti!) dokaz nam je i mjesna klapa Berulia, koja svojim specifičnim izričajem istinske ljubitelje klapske pjesme nipošto ne ostavlja ravnodušnima.
Pet odličnih solista slušatelje oduševljava spontanošću te iznimnom harmonijom glasova, a sjajna prilika da uživate u njihovu nastupu je Breljanska večer (nedjelja, 13.12.2015. u 19h) koja će se održati u okviru sajma Božićni grad 2015. u Makarskoj.
Osim svima poznatih klapskih uspješnica (poslušajte samo divnu „Vilo moja“ u njihovoj izvedbi na servisu YouTube), ova perspektivna klapa ima i vrlo dojmljivih, snažno a opet nježno otpjevanih autorskih pjesama, poput „Ti si moja tajna“.

Posjetite sajam u nedjelju i otkrijte zašto mnogi znalci smatraju da klapa Berulia već poodavno spada u sam vrh domaćih klapskih izvođača, a povedite i vaše najmlađe – naime, dođete li na sajam nešto ranije, u 17 sati, moći ćete uživati i u predstavi za djecu u izvođenju studija „Suncokret“.
A kako i Makarska svoje kućice za trku ima (u posljednje vrijeme iznimno popularni mini ugostiteljski objekti koji za blagdana, na radost stranih gostiju i domaćeg stanovništva, unose život u naše primorske gradove!), nakon užitka u ovim nastupima, očekuje vas i onaj gastronomski – tradiconalnog ića i pića, ovdje ne nedostaje!

BRELA

Sve informacije potražite na www.brela.hr a ako ste nostalgični za ljetnim ozračjem u ove hladne dane, kao i za melankoličnom a raskošnom ljepotom našeg juga – pogledajte ovaj video i prisjetite se ljepote ljeta:
Brela – Collage 2014.

Promo 10.12.2015.,[:]