Aktivni odmor

Gradonačelnik Londona Boris Johnson promovira biciklizam u Hrvatskoj!

[:HR]Gradonačelnik Londona nahvalio je Hrvatsku i preporučio Sutivan na Braču kao fantastično biciklističko odredište! Johnson je u videu pozirao na biciklu u vrlo casual izdanju.

Gradonačelnik Londona inače redovito dolazi na Brač. Veliki je zaljubljenik u biciklizam te se kao biciklist osvrnuo a ono što Hrvatska i Brač nude za taj sport.Prvi čovjek Londona tako je nahvalio staze na otoku, prekrasan krajolik i odlučnu hranu u kojima je kod nas uživao. Pogledajte kako to izgleda u videu.

SUTIVAN – BIKE FRIENDLY DESTINACIJA

Još otprije poznat po atraktivnom festivalu Vanka regule i događajima sa sportskim predznakom, Sutivan postaje jedna od vodećih bike friendly destinacija u regiji! Koristeći se osobitostima svojih vjetrova, Sutivan vodi svog gosta domišljato nazvanim stazama Levanta, Maestrala i Tramuntane!

Ove staze, zahvaljujući raznolikim prizorima, mirisnom otočkom zraku, stalnom huku tisuća cvrčaka i beskrajnom bogatstvu bračke baštine, nude uistinu nadahnjujuće iskustvo vožnje, koje će vozači rado privesti kraju u nekom od mjesnih restorana, kafića i apartmana, također prilagođenih potrebama biciklista.

Vanka regule-1-8_1

Uživajte i Vi u stazama inspiriranim sutivanskom Ružom vjetrova![:]