Lifestyle

Pronađite balans duha i tijela na Visu uz posebnu tematsku radionicu

[:HR]Programi detoksikacije tijela i uma, kao i potpune relaksacije, već su više desetljeća u fokusu zanimanja svih putnika koje interesira iskustvo putovanja povezano s  mogućnošću dubokog opuštanja i prepuštanja čarobnom ambijentu, po mogućnosti onom koje nam pruža more (i njegov okrepljujući efekt).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hrvatski otoci koji mame svojom ljepotom i smirujućom tišinom,  idealna su platorfma za pružanje upravo takvih iskustava a iz Solar Spirita vas pozivaju da posjetite ovog ljeta prelijepi Vis kroz jedinstvenu radionicu “Prepuštanje – program duboke regeneracije”.
Mjesto radnje je Komiža na otoku Visu a termin je od 11.6. – 18.6.2016.

CILJ RADIONICE: Kroz različite tehnike svjesnog kretanja i vježbanja, te meditacije i relaksacije instruktorice će vas  voditi prema točki unutarnjeg mira i snage koja postoji u svima nama. Najveći poklon koji možete dobiti, jest dobar osjećaj u tijelu, radosno srce, otvaranje prema životu i otkrivanje čarolija koje nudi svaki trenutak života. Želja im je da napustite otok radosni, razgibani i da otkrijete novu inspiraciju za život.

PROGRAM Svaki dan uživati ćete u različitim tretmanima opuštanja, meditacije, yoge, regeneracije i energetskih vježbi. Družiti ćete se sa drugima, sa prirodom i tišinom. Iako će program trajati praktički cijeli dan, jer se prakticira prisutnost u svakom trenutku i implementirati ju u svaku aktivnost tijekom dana, imati ćete dovoljno vremena da uživate u svemu što zaželite. Program je osmišljen tako da povezuje tehnike i svakodnevno bivanje i uživanje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

SMJEŠTAJ Polaznici su smješteni u historijskoj jezgri Komiže na otoku Visu. Privremeni dom biti će nam krasna kamena kuća sa 3 etaže, koja ima konobu sa kuhinjom i blagovaonom te šarmantni vrt, a nalazi se 30-tak metara od mora. Smještaj je u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama.

HRANA Po izboru možete naručiti zdrave, kreativne i fine veganske i sirove obroke koji će se  po narudžbi pripremati u kući (cijena je 40kn po obroku). Možete izabrati sami pripremati hranu ili uživati u lokalnim specijalitetima u obližnjim konobama. Na raspolaganju će biti i zdravi smoothyji, te se možete odlučiti i za laganu detoksikaciju organizma (jedan ili više dana).

IMG_9599

Više informacija preuzmite na letku:
Napomena; klikom na donji lijevi dio dokumenta možete zumirati i prelistavati letak.

[pdf-embedder url=”http://hotspots.net.hr/wp-content/uploads/2016/02/Iva_Vis_letakA4_priprema-1-1.pdf”]

Fotografije: Solar Spirit[:]