Aktualno

U Splitu se održava besplatni seminar za poduzetnike u turizmu

[:HR]KONFERENCIJA: Poduzetništvo u turizmu
Kada: 26. i 27. veljače 2016.
Vrijeme: 12:00 sati, Ekonomski fakultet u Splitu

 

Program #3PSplit započet je 2013. g. s ciljem poticanja poduzetništva kod mladih, te je kroz tri godine djelovanja, okupio preko 1000 posjetitelja te prerastao u udrugu posvećenu promicanju poduzetničke inicijative. Program je namijenjen učenicima srednjih škola, studentima, malim poduzetnicima i svima koji su zainteresirani za poduzetništvo.

Ovogodišnja, 4. konferencija ‘Poduzetništvo u turizmu’ organizirana je kroz suradnju Udruge s partnerima, Turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije i Ekonomskim fakultetom u Splitu. Kroz teme: Zašto postati poduzetnik u turizmu?, Aktivno studiranje, Primjeri uspješne prakse u turizmu, Financije projekata, Novi izvori financiranja u poduzetništvu, Usluga kao temelj turizma, naši predavači predstaviti će polaznicima temeljne segmente poduzetništva.

Predavači iz svijeta poduzetništva: Saša Cvetojević, Ivo Špigel, Krešimir Macan, Stevica Kuharski, Mateo Perak, Antonio Perić, Ivana Ninčević i drugih. U sklopu programa će biti organiziran i besplatni Speed Date Consulting za male poduzetnike, na kojem su mentori: Saša Cvetojević, Ivo Špigel, Krešimir Macan, Stevica Kuharski, Mateo Perak, Antonio Perić, Ivana Ninčević, Đulijano Nola, doc.dr.sc. Smiljana Pivčević, doc.dr.sc. Marina Lovrinčević i drugi.

Pohađanje programa je besplatno, a polaznicima će na kraju biti uručeni certifikati o sudjelovanju.

Prijave za program i obrazac prijave projekata za Speed Date Consulting potražite na službenoj internetskoj stranici projekta: www.3psplit.org.

Prijave su otvorene do 25. veljače, 2016.

 

 [:]