Hrvatski proizvodi

Franck Jubilarna kava u novom atraktivnom redizajnu

[:HR]Franckova Jubilarna kava, koja već desetljećima utjelovljuje tradiciju kvalitete, pojavila se u novom ruhu. Limited Edition pakiranje Jubilarne kave, predstavljeno na današnjoj gastro radionici Francka, nastalo je u suradnji s ilustratoricom Anom Žaja Petrak, koja je u svojem stilu ilustrirala ono što popularna  Ciglica predstavlja i što je čini idealnim poklonom.

Novinari i gosti

Svima poznati puni čokoladni okus i neodoljivi miris Franck Jubilarne kave ne očarava ljubitelje kave samo u šalici nego i kao sastojak slastica. Neke od ideja za kolače pripremljeni na bazi kave, sudionicima  gastro radionice pripremila je Iva Pehar, pobjednica treće sezone MasterChefa Hrvatska.

Iva Pehar

“Franck jubilarnu kavu pamtim odkad znam za sebe kao zlatni standard za sve kave. Sa svojim punim čokoladnim okusom i mirisom, idealna je pratnja gotovo svim slasticama ali bezbrojne su mogućnosti i kad je koristimo kao sastojak kolača. Jubilarna je univerzalna zato je treba uvijek imati kao sastojak u kuhinji” objasnila je Iva Pehar.

Kolače koje je pripremila pobjednica MasterChefa, sudionici gastro radionice u slast su pojeli uz svježe pripremljenu kavu Jubilarnu kavu iz džezve koju je točno prema normativu, upravo onakvu kakva treba biti, skuhao Franckov profesionalni barist, Josip Novačić.

Sa zasluženim statusom kraljice među kavama, Franck Jubilarna kava u Limited Edition verziji, daje posebno značenje ritualu pripreme i uživanja u kavi. Dostupna je na svim policama Konzuma.

Kako je izgledala gastro radionica, pogledajte u fotogaleriji.

Fotografije: Croatia Hotspots

 

 

[:]