Aktualno

Veličanstvena gastro atrakcija u Šibeniku! Uživajte u tradicionalnom Uskrsnom doručku!

[:HR]

Izvrstan uvertira u početak turističke sezone!

I ove godine Turistička zajednica grada Šibenika s partnerima priprema veličanstvenu gastro atrakciju, tradicionalnu uskršnju trpezu!

Uskrs se i ove godine slavi u Šibeniku velikim uskršnjim doručkom na Uskrsni ponedjeljak (28.03.2016.) u samom centru grada, na Trgu Pavla Šubića I , s početkom u 11  sati. Ovo je dvanaesti po redu Uskršnji doručak u zajedničkoj organizaciji Turističke zajednice grada Šibenika, Grada Šibenika i Udruženjem obrtnika Šibenik- Cehom ugostitelja koji u potpunosti prati tradicionalne dalmatinske blagdanske običaje.

DSC_0688

Nekoliko tisuća turista i Šibenčana uživati će u bogatom zabavno – kulturnom programu, tradicionalnoj uskršnjoj mega fritaji, uskršnjim pogačicama, brojnim iznenađenjima… Uskršnji praznici se smatraju početkom turističke sezone u Šibeniku i diljem Hrvatske čemu svjedoče svake godine sve veće brojke dolazaka domaćih i stranih gostiju.

Šibenik Uskršnji doručakđ

PROGRAM DOGAĐANJA

Budnicu Šibenske narodne glazbe predvodit će Šibenska gradska straža i Šibenske narodna glazba, a povorka kreće s Poljane u 10.55 sati.U programu će sudjelovati Etno igraonica „Balarin“, Dječji zbor „Cvrčak“,   KU „Šibenske šuštine “ i klapa Sebenico. Za bogat blagdanski stol zadužen je Ceh ugostitelja -Udruženja obrtnika Šibenik, koji pripremaju mega fritaju , koja će zasigurno uz ostale uskrsne delicije biti glavna gastro atrakcija.

IMG_7974

Pozivamo Vas da nam se pridružite na Uskrsnom doručku!

Organizatori: TZ grada Šibenika, CEH  ugostitelja Udruženja obrtnika Šibenik, Grad Šibenik

www.sibenik-tourism.hr

Foto: Tz grada Šibenika

HTZ 2016 logo + slogan hrvatski_rgb mali

950-sibenik-horizontal

 

logo_ Turistička zajednica Šibensko-kninske županije

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[:]