Aktivni odmor

Brzo i žestoko na jednom od najvećih moto susreta u regiji!

[:HR]

Psihomodo pop, Majke, Silente, Brkovi, Dječaci 13 i 14.5.2016  na MEGA BIKERS SUSRETU u Slavonskom Brodu!

15050922540396

Brzo i žestoko biti će i ove godine na Mega Bikers Susretu u Slavonskom Brodu. Sa utrkama ubrzanja, velikim defileom kroz grad, dvodnevni događaj bogat muzičkim programom jedan je od najvećih u regiji. Prošle godine sudionici utrke ubrzanja doslovno su letili i do 300 km/h na utrci koja okupi na tisuće posjetitelja i zaljubljenika u brze i snažne motore.
Utrka je svake godine na sve višoj razini, a tome govori i podatak da nastupaju i aktualni prvaci Hrvatske, kao i da se koristi službena mjerna oprema. Vozit će se i ove godine za Prvenstvo Hrvatske , a sam brzinski okršaj počinje 14. svibnja točno u podne na Zapadnoj veznoj cesti. Istoga dana u nešto ležernijem tempu u 17 h gradom će proći na tisuće motora u velikom defileu u kojemu će sudjelovati većina motoriziranih posjetitelja susreta.

start

Osim motora, glazba je ono što čini moto susrete toliko posebnim, a ove godine u Slavonski Brod dolaze brojni bendovi koji će nastupati u dvije večeri susreta. U proteklih 12 godina na brodskim susretima nastupilo je oko 50 najvažnijih izvođača rock glazbe na ovim prostorima. I ove godine za na jednoj od najljepših lokacija održati će se rock koncerti koji će trajati dva dana od 13 do 14.5.2016, gdje će između ostalih nastupiti Majke, Psihomodo pop, Brkovi, Silente, Dječaci i mnogi rock bandovi. Ako i to nije dovoljno u šatorima dobru zabavu garantiraju legendarni brodski DJ-i.

majke

No nije samo koncertno događanje koje se uvijek odvija na vrhunskom razglasu mamac za posjetitelje. Samo trodnevno događanje odvija se na SRC „Poloj“, službeno  najljepšoj riječnoj plaži u Europi, a udaljenoj jedva 3000 metara od strogog centra grada. Prostor je idealan za kampiranje i odmor, a navečer za vrhunsku zabavu i provod.

motori 2

Spoj brzine i žestoke svirke i ove godine zasigurno će privući na tisuće posjetitelja iz okolice i regije na vrhunsku dvodnevnu zabavu.  Ulaz na koncerte za bikere je slobodan, a za ostale 60 kn za oba dana.

Fotke: MK Brod – Slavonski Brod

Više info potražite na Facebook stranici

 

[:]