Aktivni odmor

Spremni za dobar wellness i regeneraciju tijela i duha od stresne zime?

This post is also available in: English

Posjetite ljekoviti Daruvar i saznajte što vas očekuje ovog proljeća na zelenom kontinentu, prepunom prirodnih blaga.

Daruvarsske toplice - wellness (3)Dosizanje psihičke i fizičke relaksacije danas se čini kao teška misija u svakodnevnom ludom tempu koje nam nameću brojne obaveze.
Vremena za predah je sve manje,  no sretna je okolnost da uvijek postoje brojne opcije kojima si možete priuštiti i jedno od najstarijih ljudskih blagodati  – ljekovitu masažu i blagotvornu termalnu vodu kojom naša kontinentalna lječilišta ne oskudijevaju.
Možete se drugim riječima, jako lijepo regenerirati već kroz samo jedan vikend.  I to za vrlo pristupačnu cijenu.

Daruvarske toplice - Hotel Termal- vanjski bazeni

U samom centru grada Daruvara, okružene jednim od najstarijih lječilišnih perivoja u kontinentalnoj Hrvatskoj,  na raspolaganju su vam poznate Daruvarske toplice.
Same toplice imaju jedinstveni položaj u Hrvatskoj, koje ih razlikuje od drugih objekata istog tipa. Osim što se nalaze u centru pitoresknog gradića, tik pored njih se nalazi i Rimska park šuma koja se prostire na površini od 20 hektara i svojim sadržajem idealno nadopunjuje sadržaje toplica. U sklopu Rimske park šume nalazi se uređena poučna staza, uređene staze za rekreaciju, Izvor ljubavi ili Julisbrun, Židovsko groblje i ostali sadržaji.

poucna-staza-rimska-park-suma-1

Brojne blagodati i prednosti Daruvarskih toplica se nude potencijalnim korisnicima i brojnim vjernim klijentima, no mi ćemo nabrojati najvažnije:

Daruvarske toplice su prve toplice u Hrvatskoj kategorizirale svoje smještajne objekte sukladno kategorizaciji Ministarstva turizma RH te imaju kategoriju Lječilišni hotel Termal*** s depadansom Arcadia***, dok Lječilišni hotel Termal ima oznaku “Spa”.

Daruvarske toplice, Hotel Termal (1)

Daruvarske toplice svoju ponudu temelje na prirodnim ljekovitim faktorima, termalnoj vodi i mineralnom blatu (fango), a profilirale su se u sportskim pripremama sportaša, kako grupne tako i individualne pripreme, no nadaleko su poznate, još od davnina, po liječenju neplodnosti. Danas se taj program zove Radost života.

U bazenima Termalnog vodenog parka Aquae Balissae je ljekovita termalna voda i svih 2 000 m2 vodenih površina na raspolaganju su posjetiteljima tijekom ljetnog perioda, a bazeni u Daruvarskim toplicama na raspolaganju su posjetiteljima tijekom cijele godine. 

Oba objekta imaju u ponudi i wellness oazu (masaže, saune, jacuzzi i sl.), ali isto tako i izvrsnu ugostiteljsku ponudu. Jeste li znali da se njihov Restoran Terasa tako ubraja u 100 najboljih restorana u Hrvatskoj?

terasa1

AQUAE BALISSAE – IZVRSNA NADOPUNA GRADSKIM SADRŽAJIMA I DARUVARSKIM TOPLICAMA

Termalni vodeni park “Aquae Balissae” se nalazi u neposrednoj blizini Daruvarskih toplica i izvrsna je nadopuna sadržaja kako Toplica tako i u gradu Daruvaru. U sklopu Termalnog vodenog parka Daruvar očekuju vas mnogi zabavni sadržaji poput Ledo punkta i Kule s raznolikom ponudom pića.

Termalni vodeni park Aquae Balissae (2)

U ljetnim mjesecima, očekuju vas i razni vodeni efekti u sklopu vanjskih i unutarnjih bazena, gejziri, vodeni tuševi, podvodne masaže, ježevi, masažne gljive, dva tobogana i mirna rijeka dužine preko 200 metara u kojima se možetete osvježiti. Kombinacija prirode, zelenila, termalnih voda, wellnessa, dobre hrane i vina, prelijepe okolice i ljupkog centra grada, idealne su za planiranje kratkog izleta.
Želimo vam ugodno, ljekovito i opuštajuće wellness proljeće u Daruvaru i okolici!

Termalni vodeni park Aquae Balissae (5)

Fotografije: Daruvarske toplice, Termalni vodeni park Aquae Balissae, Turistička Zajednica Daruvar – Papuk

Za više informacija posjetite:

Facebook Daruvarske toplice

Facebook stranica Turističke zajednice Daruvar – Papuk

Sponzorirani članak

This post is also available in: English