Aktualno

Marina – upoznajte kraljicu dalmatinskih plaža!

[:HR]Idealno za obiteljski odmor

Ako biste istinskog ljubitelja mediteranskog ambijenta upitali što je u njemu toliko očaravajuće, vjerojatno biste, uz impozantnu arhitekturu, ukusnu i zdravu hranu i blagu klimu, na prvom mjestu čuli odgovor lijepe plaže.
DSC_0861

Ukoliko ovako razmišljate Marina je pravi raj za vas.

Vinišće plaža (2)_1

Ukoliko se i sami ubrajate u ovu skupinu, toplo vam predlažemo posjet općini Marina – široka lepeza uistinu prekrasnih plaža izvrsno će poslužiti za istinski odmor i bijeg od frenetične svakodnevnice!

Vinišće Ljubljeva_1

Za obiteljski odmor i druženje

Želite li u morskim radostima bezbrižno uživati sa vašim najmlađima, šljunčane plaže Marina, Prališće, Vinišće i Poljica idealan su izbor za vas.

Karakteristične su po kristalno čistom moru te hladovini koju pruža mediteranska flora poput borove šume ili starih maslina, a opremljene su i ugostiteljskim sadržajima te plažnim rekvizitima poput ležaljki i suncobrana.

Poljica plaža 2_1

Plaža Poljica idealna je za uživanje s najmlađima. Plaža Prališće nalazi se uz jadransku magistralu.

Sevid Stari trogir pješćana plaža i arheološki park_1

Fitness park, balote… izvrsne lokacije za ronjenje

Plaža Marina ima i atraktivan vodeni te fitness park, a i lako je do nje doći – u neposrednoj je blizini centra mjesta, a parking je besplatan.

Vinišće_1

Na plaži Prališće, koja se nalazi uz jadransku magistralu, ljubitelje tradicionalnih dalmatinskih „užanci“ razveselit će i balotaško igralište, a one koji vole istraživati podvodni svijet na plaži Vinišće oduševit će dvije najpoznatije mirne uvale sa izvrsnim pozicijama za ronjenje – Voluja i Ljubljeva.

plaža prališće_1

Za istraživanje podmorja ništa manje atraktivna nije ni plaža Sevid, koju rese plaže oko cijelog poluotoka, kristalno čisto otvoreno more te prekrasna uvala Sićenica, a izdvojli bismo i prelijepu uvalu Stari Trogir koja je ujedno i arheološki park: pješčana plaža, čisto more i ostaci rimske vile Rustike su i više nego dovoljna pozivnica za brojne turiste koji su čuli za ove ljepote, pa se ondje, naročito u špici sezone, uvijek traži mjesto više.

Marina Plaža (2)_1

No, to nije sve – kroz cijelo mjesto rascjepkana je i šljunčana plaža Poljica: njeni su aduti atraktivni ugostiteljski sadržaji te blizina našeg UNESCO-m zaštićenog kamenog dragulja – grada Trogira, a zaljubljenici u rekreaciju na vodi ondje mogu iznajmiti i jet ski.

Sevid_1

Sigurni smo da ćete među ovim sjajnim plažama pronaći makar jednu baš po svome ukusu – posjetite rivijeru Marinu i osobno se uvjerite da metaforični izraz koji smo upotrijebili u naslovu sjajno oslikava njen mediteranski ambijent i sve njegove čari!

Sevid stari trogir_1

www.tz-marina.hr
Foto: Arhiv TZO Marina

logotipi hr

SPONZORIRANI ČLANAK

 [:]