Aktualno

Sanjate li o romantičnom vjenčanju na otoku? Otkrivamo najatraktivnije lokacije na otoku Braču

[:HR]

Šarmantni gradić Supetar ispunit će vaše snove

IMG_0461_1

Ako razmišljate kojoj destinaciji pokloniti najljepši dan života, sigurni smo  da ćete u Supetru pronaći sve što zaljubljeno srce treba! Od čudesnog ambijenta do jedinstvene mediteranske aure kojom Supetar stoljećima odiše.

IMG_0421_1

Bilo da Vas zanimaju bogato kulturno i povijesno nasljeđe, prekrasne plaže, pogled od kojeg zastaje dah, vrhunska gastronimija, zaljubljenici u istinske prirodne ljepote otoka, tragatelji za umjetničkim nadahnućem i hedonisti koji čeznu za udobnosti luksuznih hotela, uživat će na prelijepom otoku Braču u gradiću Supetru, u jednoj od turistički najposjećenijih djelova srednje Dalmacije.

IMG_0669_1

Supetar je vrhunska destinacija za ekskluzivna vjenčanja ali i ona malo ležernija s puno kreativnosti. Sama ceremonija vjenčanja  na svim divnim lokacijama za vjenčanja u ovom biseru Mediterana, biti će dovoljno glamurozna i udovoljiti i zahtjevnijim prohtjevima.

croatia_dalmatia_split_supetar_aparthotel_bracka_perla_002

Izbor vjenčanih lokacija je šarolik, te se tako možete za svoj savršeni dan odlučiti za vjenčanje u  župnoj crkvi Marijina Navještenja iz 18. stoljeća,  zatim na bisernim plažama skrivenih uvala Splitske, u nekoj od luksuznih vila s bazenom u malom ribarskom naselju Mircima ili za vjenčanje u Škripu najstarijem bračkom naselju u tradicionalnoj supetarskoj nošnji.

Zanima li vas pak nešto neobičnija scena modernog vjenčanja u kamenolomima Rasohe, koktel zabave u nekom od luksuznih supetarskih hotela možete se odlučiti i na urbaniju ceremoniju usred rajskog ambijenta… Supetar je u svakom slučaju top destinacija za samo vaš dan!

IMG_0413_1

Najljepše lokacije ovog predivnog bračkog gradića neka stoga postanu dio vaše najljepše životne bajke. Bilo da se odlučite za vjenčanje, samo obred ili jedinstveni bijeg.

IMG_9987_1

Nakon što ste se odlučili vjenčati na otoku Braču, potrebno odabrati kakvu vrstu vjenčanja želite. Agencije za organizaciju vjenčanja mogu organizirati samo obred ili puni paket sa svečanosti, večeru i zabavu. To može biti vjenčanje za male ili velike grupe.

IMG_0800_1

Supetar wedding destination

IMG_0354_1

Provedite u Supetru svoj medeni mjesec

Večernja šetnja supetarskom rivom lijep je doživljaj. Opustite se uz uživanje u prekrasnim zlatno-žutim bojama predvečerja…. uživajte u mirisu borovine pomiješanom s mirisom cvijeća kojim se kiti mala crkvica odmah pored šetnice uz more. Smjestite se u nekom od najluksuznijih hotelskih ili apartmanskih smještaja.

3V2A9755_1

Bilo da se odlučite za ljetno vjenčanje na nekoj od vanjskih lokacija ili pak u nekoj od crkava od povijesne važnosti, obratite se nekom od studija za vjenčanje gdje će te osim predivnog ambijenta dobiti i stručnu te kvalitetnu uslugu organizacije svog vjenčanja.

MVI_6765.MOV.Still001_1

Uz sve što smo naveli, bolje pozivnice od naših redaka Vam ne treba – poklonite Supetru svoj najljepši dan u životu Supetar  i uživajte u živopisnom vatrometu boja, mirisa i okusa, plesu i pjesmi…. ukratko, u punom, raskošnom ozračju ovog otočkog gradića!

3V2A9776_1

Otok Brač je poznat po vrhunskoj gastronomiji

Razveselite vaše goste posebnostima bračke kuhinje. Krenite sa suhim smokvama, rogačem, bademima, domaćim rakijama, ribljim i mesnim specijalitetima začinjenima maslinovim uljem i aromatičnim mediteranskim biljem. Procip, vitalac, ovčja skuta. … smutica, torta hrapoćuša, karamelizirana skuta… samo su dio izvornih jela i delicija bračke kuhinje, a valja svakako spomenuti i vrhunsko vino – plavac koji se na Braču pije još od iskona. 

IMG_0436_1

Prirodno okruženje i  kristalno čisto Jadransko more i intimnost šljunčanih uvala – oduzeti će dah i najzahtjevnijem gostu.

Odaberite Supetar za destinaciju svog vjenčanja i nadahnite se skladom Dalmacije koji izvire iz svakog kamenog kutka ovog malog bajkovitog mjesta.

Jedna od najljepših dalmatinskih destinacija Supetar Vas poziva da ga posjetite – VIDEO

Promo članak 03.05.2015.

Foto: www.weddingsbrac.com

supetar logo hr[:]