Aktivni odmor

WTA „Bol Open“ – Nakon 13 godina Bol ponovno domaćin elitnom ženskom tenisu!

[:HR]Sportsko – zabavni spektakl u Bolu na Braču!

Vrijeme održavanja: 29. svibnja do 5. lipnja 2016. godine

Turnir se nakon 13 godina vraća u Bol u Hrvatsku. Ponovno na istom mjesto, ali s novom te ujedno najmlađom organizacijskom postavom jednog WTA turnira općenito. Koja je do sada  uspješno organizirala 46 profesionalnih teniskih turnira u sklopu „CroCircuit“ od 2013. do 2015. godine, što je privuklo više od 2500 profesionalnih tenisača iz 59 zemalja diljem svijeta i 6 kontinenata.

bol open

Nagradni fond 125.000 $

„Bol Open“ je turnir iz WTA 125K serije s nagradnim fondom od 125.000 $ i održava se od 29. svibnja do 5. lipnja 2016. godine. Ovim projektom produžuje se predsezona, a ujedno se i promovira hrvatski sport i idealna klima koja naprosto mami vrhunske sportaše diljem svijeta da dođu u našu županiju na pripreme.

majoli-anchez

“Spektakularna egzibicija” dvije Grand Slam pobjednice !

Uz kvalitetan teniski program, održat će se i niz popratnih događanja. Program se otvara u subotu, 28.5. (u 21:00), humanitarinim opernim koncertom solista HNK Split koji će pjevati za „Bračke pupoljke“, djecu s posebnim potrebama otoka Brača. Dan nakon, 29.5. u 17:00 ekshibicijski meč će odigrati dvije Grand Slam pobjednice, legenda hrvatskog tenisa, Iva Majoli i legenda svjetskog tenisa, Arantxa Sanchez Vicario. Istu večer, u 20:30 na megajahti Katina će se održati VIP Players party na kojem će se okupiti visoko profilirani inozemni i domaći poslovni ljudi.

Untitled-3

Finalni meč igra se u nedjelju u 15:00 sati uz prijenos na HRT-u, a uvertira u finalni vikend bit će gostovanje svjetskih zvijezda, DJ Antoinea u petak (3.6.), Luyanne (4.6.) i Ane Karle Suarez (5.6.). Činjenica da se jedan WTA turnir ponovno organizira u Hrvatskoj je od velikog značaja i zbog trenutačne pozicije u kojoj se hrvatski ženski tenis nalazi. Nikada prije u povijesti domaćeg tenisa nismo imali toliki broj kvalitetnih tenisačica sa izuzetnim sportskim rezultatima.

Od 29. svibnja do 5. lipnja Bol će ponovno biti domaćin elitnom ženskom tenisu i bit će to biti pravi sportski i zabavni spektakl svjetskog renomea. Posjetite WTA Bol Open i budete i Vi dio događaja s kojim ćemo sportsku i turističku priču o Dalmaciji i Bolu poslati diljem svijeta.

Najbolje igračice iz čak 11 država dolaze u Bol!

Čak 11 prijavljenih igračica su najbolje u svojim državama, šest ih je drugoplasiranih i od ukupno 22, 18 tenisačica su predstavnice različitih nacija svijeta. 

Bol-Fr-Samostan-II-lis-06-1024x682

Uz nevjerojatno bogat program izvan terena, lista igračica koje su se prijavile za WTA Bol Open jamče i iznimno atraktivan program na teniskim terenima. Zadnja igračica koja je trenutno u glavnom turniru, bez pozivnica, jest Ruskinja Jevgenija Rodina, 120. igračica svijeta, dok je najbolje rangirana Kazahstanka Julija Putintseva na 54. mjestu. Čak osam igračica koje su na listi i očekujemo ih u Bolu su u karijeri bile u top 35.

 

www.bolopen.com

 

www.bol.hr

Sponzorirani članak

Foto: Bol Open, Tz Bol

logotipi-1024x375 hr

 [:]