Aktualno

Događaj sezone na Jadranu – otvoren hotel Pharos u Hvaru!

[:HR]PRVI LIFESTYLE HOTEL U HRVATSKOJ

Sunčani Hvar ovog je vikenda na Hvaru povodom proslave otvorenja hotela Pharos ugostio sve svoje poslovne partnere, suradnike i prijatelje. Gosti su na Hvar u većem broju stigli u petak, a dočekani su u opuštenoj atmosferi Aloha Petka, uz havajsku glazbu, hranu i cvjetne vjenčiće.

!cid_ii_15564ec32edcb258

Sutradan je uslijedio obilazak hotela Sunčanog Hvara, cruising oko Paklenih otoka i roštilj na plaži, nakon čega se uz laganu siestu pripremalo za veliko otvorenje. Samo otvorenje organizirano je na vanjskim prostorima hotela, bazenu i kaskadnim terasama, a obilježio ga je grupni „selfie“ na koji je Predsjednica Uprave, gđa. Gordana Tomičić pozvala sve okupljene.

!cid_ii_15564ec502c0874c

Nova generacija lifestyle hotela

Hotel Pharos je prvi lifestyle hotel u Hrvatskoj konceptualno osmišljen za nove generacije gostiju koji traže ležerniji pristup i fleksibilniju uslugu, ali i interaktivnu komunikaciju na online platformama u ekonomiji dijeljenja.

otvaranj1

U ovom hotelu niste samo gost!

Hotelom dominira moderni dizajn u skladu sa suvremenim trendovima u hotelijerstvu, a poigravanjem sa elementima klasičnih hotelskih operacija i dinamičnim mogućnostima umreženja ljudi, kultura i ideja, stvara se jedinstveni doživljaj za svakog gosta.

13321608_959160970870089_2465635722275563848_n

Hotelska soba postaje sporedni element, a središte zbivanja postaju zajednički prostori koji su osmišljeni na način da potiču interakciju i stvaraju dojam otkačenog dnevnog boravka sa barmenom. Tako se za gosta već prilikom prijave u hotel, koja je zadržala samo zakonski nužnu administraciju, a sve ostalo prepustila slobodi i kreativi recepcionera koji su trenirani da budu “domaćini”, stvara wow-efekat i poručuje jasna poruka: Drugačije. U ovom hotelu niste samo gost, već postajete dio atmosfere i doživljaja svakog gosta.

!cid_ii_15564ec3b8f78f11

Pharos hotel – najbolja vibra svjetski poznate destinacije 

Uspjeh koncepta je osim neformalne usluge i prostora koji zapravo više naginje dizajnerskom baru nego recepciji hotela, leži i u programu animacije za goste, te snažnom oslanjanju na društvene mreže. Samo tijekom otvaranja podjeljeno je više od tisuću slika sa heštegom #pharosvibes, a glazba u hotelu je “miksana” isključivo za hotel Pharos kako bi odgovarala atmosferi i događanjima pojedinog dana.

!cid_ii_15564ec46d2ac19b

Kao takav, Pharos hvarbayhill hotel, pozicioniran je kao proizvod stvoren za svjetske putnike koji jesu ili razmišljanju kao “milenijalci”, a traže autentične turističke doživljaje u samom središtu destinacije.

Na samom otvorenju hotela Pharos, Predsjednica Uprave gđa. Gordana Tomičić, zahvalila se arhitektu Filipu Kožariću, građevinskoj tvrtci Tromont iz Splita, Stiles iz Slovenije, te ostalim kompanijama koje su predano radile kako bi projekt bio spreman već za ovu sezonu.

!cid_ii_15564ec49668fb18

“Ovaj projekat označava prekretnicu nakon uspješne konsolidacije Društva, te je nakon gotovo deset godina pokrenut novi investicijski ciklus Sunčanog Hvara, kao početak faze daljnjeg rasta i razvoja. Iznimno mi je drago da je projektni zadatak u potpunosti odrađen unutar menadžmenta “Sunčanog Hvara” u suradnji sa hrvatskim arhitektonskim i građevinskim kompanijama. Izazov je stvarati novi proizvod koji značajno izlazi iz okvira standardnih hotelskih usluga, ali i dizajna interijera i okolnih prostora koji potičnu na interakciju i autentične doživljaje, a prema vašim reakcijama vidim da smo u tome i uspjeli.”- istakla je gđa. Tomičić

Doznajte više o hotelu Pharos

U obnovu i podizanje kategorizacije hotela Pharos uloženo je više od 55 milijuna kuna, čime je novoobnovljeni hotel dobio sve sadržaje na razini hotela s četiri zvjezdice, no kategoriziranje kao hotel s 3 zvjezdice prvenstveno zbog veličine soba, koje se, s obzirom da se radi o adaptaciji, nisu mijenjale.

13346517_959160804203439_3196467709889028045_n

Glavna zgrada spaja recepciju, restoran, Lobby bar i prostranu terasu, te čini otvoreni prostor koji poziva na druženje i interakciju. Pristup gostu je opušten, neformalan i prijateljski, a u samom središtu prostora nalazit se veliki video zid povezan sa Instagram profilom hotela, putem kojeg gosti u realnom vremenu razmjenjuju svoje impresije i doživljaje Hvara.

pharos_12_of_24

Unutar hotelske sobe jednostavan je dizajn, ravnih linija i otvorenih prostora- otvoreni ormari, otvoreni stolovi umjesto klasičnih radnih stolova sa ladicama i stakleni tuševi umjesto tradicionalnih tuš kabina, kako bi se dodatno stvorio osjećaj „otvorenog prostora“, a posebnu toplinu dodali su detalji u pop-art stilu.

Kompletna adaptacije odrađena je u sinergiji s okolišem, budući da okruženje hotela Pharos čini pravo bogatstvo autentičnog otočkog bilja i raslinja- stabla maslina, borove šume, lavande, mirte, lovora i oleandra.

Više informacija doznajte na web stranici: www.suncanihvar.com/hotel-pharos ili posjetite našu Facebook stranicu.
Uživajte u svom komadiću raja!

 

 

 [:]