Aktivni odmor

IVANJSKI KRIJES – Koncert SONGKILLERSA u Karlovcu za vatreni pozdrav ljetu!

[:HR]Svi putevi 23. lipnja vode na jednu od najstarijih karlovačkih turističkih manifestacija s krijesovima, vatrometom i još puno vatrene zabave. A Ivanjski krijes poziva sve da se toga četvrtka pridruže na obalama rijeke Kupe – u Karlovcu!

Na ovogodišnjem Ivanjskom krijesu bit će doista i uzbudljivo i vatreno najavljuje Turistička zajednica grada Karlovca, čija direktorica Tihana Bakarić s veseljem ističe suradnju s Gradom Karlovcem, Gradskom tvrtkom Čistoća, te Gradskim četvrtima Gaza i Banija kao tradicionalnim suorganizatorima, a posebice dugogodišnju suradnju s Karlovačkim kao generalnim sponzorom manifestacije.

Karlovačko osmu godinu za redom podržava Ivanjski krijes kao jednu od glavnih turističkih manifestacija u Karlovcu.

Novitet ove godine nogometna je utakmica ženskih momčadi Gaze i Banije koja će zasigurno privući puno znatiželjnika, a tu je dakako i utakmica njihovih muških kolega, potom tradicionalno povlačenje užeta na sredini Kupskog mosta, a pripremaju se i prigodni zabavni programi s obje strane Kupe.

U četvrtak 23.06. ne propustite stoga najrazličitija vatrena iznenađenja na ulicama Karlovca, spektakularno paljenje krijesova i vatromet u 22:00 na obalama Kupe, a posebice koncert kultnoga zagrebačkog banda SONGKILLERS i posebnog gosta NIKOLE MARJANOVIĆA u 22:30 u jednom od najljepših gradskih parkova – karlovačkom Šancu.

SONGKILLERSI s nestrpljenjem očekuju nastup u Šancu i na Ivanjskom krijesu, poručuje njihov frontman Željko Banić Bane, najavljujući brojne uspješnice banda, najpoznatije hitove legendarnog Dine Dvornika te recentne hitove “Dio mene” i “Nisi tu” u kojima će uživati sve generacije ljubitelja dobre glazbe.
Doista puno je dobrih razloga da 23.06. posjetite Karlovac. Dođite svi na Ivanjski krijes – i pozdravite vatreno prvi dan ljeta!

!cid_image003_jpg@01D1C645

Tekst i fotografije: Martina Vasilj

 [:]