Aktualno

Milna – najpoznatije bračko nautičarsko odredište uskoro bogatije za luksuzni butik hotel!

[:HR]

Milna hotel & marina novi je član Waterman grupe

Turistička tvrtka Svpetrvs hoteli na otoku Braču od ovoga proljeća vlasnik je Milna hotela & marine koji će sljedeću 2017. sezonu dočekati potpuno obnovljen kao butik hotel

Novi član Waterman grupe Milna hotel & marina smješten je u živopisnom povijesnom gradiću Milna na zapadnom dijelu otoka. Okružen borovom šumom hotel nudi 30 soba, restoran, lounge bar, plažu, parking i Wi-Fi internetsku vezu, a tu je i vez za jedrilice i manje brodove što ga čini odličnim izborom za nautičare.

Milna na Braču

Za aktivni odmor u ponudi su trekking, tematske i biciklističke staze, dok će gurmani odabrati gourmet i vinske puteve. Obližnja mirna bračka mjesta Bobovišća, Ložišća i Podhume te prekrasne plaže i slikovite uvale pružaju nezaboravan doživljaj otoka, a preko puta Milne je grad Hvar s bogatim noćnim životom.

Luka u Milni - 02

„U našem novom članu Waterman grupe Milna hotelu & marini prepoznali smo veliki potencijal u zajedničkoj sinergiji i rastu nautičkog i hotelskog  turizma u Milni i ovom dijelu Brača. Hotel će sezonu 2017. dočekati potpuno obnovljen kao butik hotel brend, u skladu sa standardima Svpetrvs hotela čiji objekti nose visoke četiri zvjezdice i poznati su po bogatoj ponudi i usluzi visoke kvalitete“, ističe Damir Vidošević, direktor prodaje i marketinga ove hotelske kuće, koja uz najnoviju akviziciju u svom sastavu ima Waterman Svpetrvs Resort, Hotel i Villu Osam, kamp Beach Village i Waterman Holiday Club.

Milna hotel & marina - 02

„Objekti Svpetrvs hotela otvoreni su od ožujka do listopada i u tom razdoblju popunjenost je 94 posto, što je za otok iznimno dobro. Prošle smo godine ostvarili 37.231 dolazak s ukupno 265.167 noćenja, a najbrojniji gosti su Francuzi, potom Nijemci, slijede gosti iz Mađarske, Slovenije, Norveške, Švedske… U ovoj godini očekujemo porast od šest posto, odnosno cilj nam je dosegnuti brojku od 280 tisuća noćenja, uz porast dolazaka s francuskog i skandinavskog tržišta“, zaključuje Vidošević.

Foto: Svpetrus hoteli[:]