Aktualno

Posjetite čarobni NoviGrad

[:HR]Dvodnevni cjelovečernji program „uličnih umjetnika“/ streeta art performera. Događanje prikazuje suvremeni pristup uličnom kazalištu, oslanjajući se na svjetski trend koji slijedi kombiniranje glazbe, plesa i žongliranja sa zahtjevnim cirkuskim vještinama, kao što su hodanje po žici i konopu, rad s trapezom i svilom, akrobacije i tome slično.

Riječ je o žonglerima, hodačima na štulama, klaunovima i drugim cirkuskim umjetnicima. Centralno mjesto manifestacije je na Velikom trgu, a dio programa odvija se i na drugim adekvatnim lokacijama, ovisno o vrsti i sadržaju.

Program je interaktivnog karaktera, te uključuje i angažman same publike, osobito onih najmlađih, što ga čini dodatno atraktivnim. Za vrijeme trajanja manifestacije, Novigrad postaje mjesto u kojem jednim korakom možete zaroniti u čarobni svijet mašte, uz pomoć pomno osmišljenih scenografija.

Važno je naglasiti kako je sav program za publiku potpuno besplatan, a namijenjen je širokoj publici, od najmlađih do najstarijih, od domaćih žitelja do stranih posjetitelja.

Preuzmi letak Čarobni Novigrad.

Izvor objave i fotografija: www.coloursofistria.com[:]