Aktualno

Miroslav Škoro i Mate Bulić na tradicionalnoj proslavi “Oluje u Podstrani”

Veličanstveni koncert Miroslava Škore i Prljavog Kazališta kojim je prošle godine u Podstrani, proslavljena obljetnica vojno redarstvene akcije “Oluja”, a koji je okupio skoro 40.000 ljudi, u ovogodišnjem će izdanju možda dosegnuti i nove rekorde.

DSC_1409

Ovogodišnje, 3. po redu izdanje Proslave Dana domovinske zahvalnosti i Dana branitelja u Podstrani, 5.kolovoza u večernjim satima na velikom platou i parkiralištu u Strožancu, organizira Turistička zajednica općine Podstrana i Udruga „Oluja“. Ulaz na koncert, te parking su i nadalje besplatni, pa je preporuka posjetiteljima da u Podstranu dođu i ranije, te uživaju u gastronomskoj ponudi u objektima na platou, ili jednostavno kasno proslijepodne provedu u kupanju i sunčanju.

DSC_1377

“Ovo je 3. godina da na ovaj način obilježavamo sjećanje na „Oluju“, i raduje nas što je ovaj događaj postao tradicija, te ga u Miroslava Škoru, svake godine podrži još po jedno poznato ime s hrvatske estrade “naglašava načelnik Općine Podstrana Mladen Bartulović.

DSC_0837

Da podsjetimo, ove godine će uz Škoru koji je postao sinonim za ovaj veliki glazbeni događaj u Podstrani, to biti Mate Bulić. Ova dva glazbena imena su garancija da ćemo u jednoj večeri imati dva koncerta, jer su obojica poznati po tome da minimalno 2 sata provedu na bini. Program počinje već oko 20 sati, a  kako Podstrana broji manje od 10.000 žitelja i nije veliko mjesto, uz ovakav koncertni događaj, očekuje se i višestruko veći broj posjetitelja koji će emocijama upotpuniti ovu večer.

DSC_0335

Prostor rezerviran za posjetitelje proteže se od Strožanačke lučice do mjesta gdje se rijeka Žrnovnica ulijeva u more. U cijeloj svojoj dužini koja nije ništa manja od splitske Rive, uz glazbu će biti ponuđen i cijeli niz ugostiteljskih sadržaja, od soparnika, preko preko pečenih srdela, pa do mesnih specijaliteta svih vrsta. Za sam vrhunac koncerta priprema se i veliki vatromet, u kojem će posebno moći uživati oni koji na koncert dođu s brodicama. Podstrana je turističko mjesto i domaći ljudi s radošću iščekuju ovu važnu obljetnicu kako bi uz malo zabave napravili predah od svakodnevnih obveza i na jedinstven način proslavili obljetnicu Oluje.

www.visitpodstrana.hr

Sponzorirani članak

shares