uncategorised

Novo lice svjetske turističke destinacije miljenice – Veliki LIKE za Brela!

Koje su vaše asocijacije na Brela – emblematični kamen Brela, nekada omiljena štacija morskog čovika, magična plaža Punta Rata, hvalospjevi inače zakopčanog Forbesa…?

5CB_6961 BRELA 06 07 2012 x

Ukoliko ste ljubitelj odmora upotpunjenog rekreacijom ili pak avanturama na dva kotača, razveselit će vas novi breljanski sadržaji s predznakom adrenalina i zdravog života!

2CL_4715_BRELA_2015_x_1

UŽIVAJTE U FITNESSU NA OTVORENOM. Pitoreskni mediteranski ambijent u kojem se može kvalitetno vježbati – zvuči sjajno, zar ne?

_AAB0952 BRELA

U Brelima se postavljaju vanjske sprave za vježbanje na otvorenom, a među zaljubljenicima u fitness posebno su omiljene vježbe za snagu i za oblikovanje tijela. Čak 5 kilometara dugačka šetnica s pogledom na morsko plavetnilo, čiji je znatan dio u dobrodošloj hladovini mediteranske flore, može sjajno poslužiti za brzi hod i trčanje.

_BLG6751 BRELA

KRENITE U AVANTURU BICIKLOM. Makarska rivijera bila je i prva etapa međunarodne biciklističke utrke oko Hrvatske Tour of Croatia, a konfiguracija terena svojom ljepotom ostavlja bez daha.

Brela

Volite li uske utabane stazice sa povremenim tehničkim poteškoćama u obliku kamenja i korijenja i tek manje uspone, vožnja uz more idealan je izbor za vas, tim više što vas cijelim putem prati energizirajuća vizura moćne planine Biokovo!

5CB_7272 BRELA 06 07 2012 x

Možete krenuti i u nešto zahtjevnije rute, poput onih brdskih kroz seoske i šumske putove u podnožju planine.

_aab1000BRELAPLAŽA2006 x

KAJAK JE A MUST-TRY! Ovako pišu oduševljeni gosti na stranim travel portalima i – potpuno su u pravu! Istraživanje divljih plaža i breljanskog podmorja, magični zalasci sunca promatrani s površine mora, ili pak okrepljujuća jutra koja započinju skokom u kristalno čistu vodu temperature od oko 18 °C, te atraktivne podvodne fotografije za uspomenu – dio su sjajne kajak avanture koju jednostavno ne smijete propustiti!

_BLG7131 BRELA TURIZAM - kopija (2)

A bez obzira na rekreacijske preferencije, navečer slijedi opuštanje – zabavite se uz pučke fešte poput Gospe od Karmela 16. srpnja, ili pak uživajte u nastupima kreativnih kantautora na ŠAKAN FESTU 10. i 11. kolovoza. Sve u svemu, Brela od nas, a i od svojih gostiju, imaju jedan veliki like!

brela.hr

Photo: Tz Brela

Sponzorirani članak