Aktualno

Šibenske klapske večeri od 07.07.-15.09. – ljetna romantika u gradu tvrđava

Brojne atraktivne manifestacije odvijaju se u Šibeniku ovog ljeta. Preuređene tvrđave sa svojom veličanstvenom scenografijom, dati će ovom ljetu poseban pečat te dodatno potaknuti posjetitelje na istraživanje i uživanje u kamenom pulsu grada. Trgovi su također mjesta dobre zabave i centar događanja raznih atrakcija. Ljubitelji  romantičnih stihova o ljepotama Dalmacije, ljubavi, mora, soli, kamena, nostalgije, vina ribe i bevande..ne propustite ŠIBENSKE KLAPSKE VEČERI koje se odvijaju cijelog ljeta u gradu tvrđava!

Kada?
07.07.-15.09.2016

Šibenske klapske večeri  četvrtkom u organizaciji Turističke zajednice grada Šibenika već sedamnaest godina za redom održavaju se u staroj gradskoj jezgri na akustičnom trgu Ivana Pavla II, pored prekrasne crkvice sv Ivana.

Klapske večeri- Fortica (Medium)

Ove godine  u period od 07.07.  – 15.09. održati će se deset klapskih večeri na kojima će nastupiti 15 klapa i jedan zbor, a u samoj završnici  će gostovati šibenski slavuj Marko Škugor, višestruko nagrađivani mladi izvođač i jedan od članova kvarteta Četiri tenora.

Osim renomiranih, višestruko nagrađivanih i nadalekopoznatih šibenskih klapa, ove večeri su izvrsna prilika i za predstavljanje mladih klapa, s posebnim naglaskom na klape koje njeguju tradicionalno “a capella” pjevanje. Osim klapskog izričaja na ovim večerima možemo čuti  i stvaralaštvo najboljih šibenskih pjesnika.

Početak koncerata je u 21.30, a ulaz je besplatan.

Program i raspored klapskih večeri preuzmite u PDF dokumentu, klikom na donji lijevi dokumenta možete listati tekst.

[pdf-embedder url=”http://hotspots.net.hr/wp-content/uploads/2016/07/tzgs_logo.pdf”]

 

Više informacija na:sibenik-tourism.hr

 

950-sibenik-horizontal