• hr

Divine večer u Šibeniku – ljepota zdravog života

Opuštenost, visok nivo energije i životna radost su odlike ljeta, no uz malo mudrosti možemo se tako osjećati i nakon što ljeto završi, tijekom cijele godine. Saznaj kako, na Divine Večeri u Šibeniku 30.8.2016. od 19 do 21 sat u Srednjovjekovnom samostanskom mediteranskom vrtu Sv. Lovre, sa temom večeri kako na jednostavan i brz način postići zdravlje, vitalnost i efikasnost te tako ostvariti sve što želiš.

Divine (44)

Očekuje te ugodno druženje, zanimljivi predavači, zdrave i fine grickalice i napitci, korisni savjeti i praktične vježbe za energizaciju te mnoga iznenađenja.

Divine (46)

Uz gošću večeri Anitu Šupe, poznatu nutricionisticu i autoricu bloga i knjige „Istine i laži o hrani“, pripremili smo za vas i mnoga druga iznenađenja. Kako bismo dodatno ”začinili” naše druženje, naši sponzori poklanjaju sretnim dobitnicima vrijedne poklone koji će pomoći u stvaranju Divine večeri.

Divine (80)

Nagrade sponzora su:

  • Nextbike.hr – standard paketi besplatne vožnje na bazi godišnje članarine;
  • Aronialive.com – paketi aronijih proizvoda;
  • Divine YOGA Studio iz Šibenika – besplatni sati joge u periodu od mjesec dana;
  • Bioroot.hr – staklene boce za vodu s ukrasnom zaštitnom košuljicom;
  • Divine Energy Park – publikacije „Duboka meditacija“ i „Program Božanskog Zdravlja“;
  • Whisper of Nature – paket eko ručno rađenih proizvoda (eko svijeća, kutija ručno rađenih mirisnih čunjića, narukvica s kristalima i rudrakšom).
  • Divine (43)

O ORGANIZATORU:

*Divine Energy Park je međunarodna organizacija za razvoj svijesti, zdravlja, prirode i mira. Djeluje 15 godina u Hrvatskoj, Europi i svijetu s ciljem širenja znanja o poboljšanju kvalitete života, razvoju svijesti, obilja i ostvarenja uspjeha na svim nivoima života. Promicanje kulture zdravog načina življenja ostvaruje kroz edukativne radionice „Divine Health Programa“, predavanja i seminare diljem svijeta.

Divine (13)

*Suorganizator je Divine Yoga Studio iz Šibenika (Trg Julija Skjavetića 1) – studio u kojem možete pohađati satove Divine joge, Ghawazi plesa i ostalih programa.

Na Divine Večeri ćeš se također upoznati s „Divine Health Programom“ – sveobuhvatnim praktičnim programom za zdrav, sretan i ispunjen život. Svi sudionici eventa ostvaruju mogućnost plaćanja po posebno povoljnoj cijeni Basic DHP tečaja koji se održava 3. i 4. 09. u Divine Yoga Studiju u Šibeniku.

Divine (85)

PRIJAVE ZA DIVINE VEČER:

Samo ovoga puta cijena događaja je po promo cijeni od 55 kuna za ranije uplate do 25.8., a od 26.8. te na dan samog eventa cijena ulaza je 80 kn.

Potrebno je izvršiti prijavu putem www.dep.life;  broj mjesta je ograničen, stoga je potrebno kupiti svoju ulaznicu na vrijeme.

Sponzori eventa:

Helena Jakoliš, autorica bloga “Zdravo i slasno”, www.zdravoislasno.net

SHE bistro, Šibenik HUB za ekologiju, http://www.shebenik.com/

Tiskara Print Centar, www.print-centar.com

Sponzor lokacije: Srednjovjekovni samostanski mediteranski vrt Sv. Lovre, Strme stube 1, Šibenik

Medijski pokrovitelji

Turistička zajednica grada Šibenika, www.sibenik-tourism.hr

Šibenik News, www.mok.hr

Šibenik Info, www.sibenik-info.hr

Šibenski portal sibenskiportal.rtl.hr

Radio Šibenik, www.radiosibenik.hr

Radio Ritam, www.radioritam.hr

Croatian Hot Spots (Hotspots.net.hr)

Place2go (magazin za suvremenog putnika), www.place2go.hr

Lifestyle portal Živim.hr

Magazin Vita

Više informacija na www.dep.life

Foto: Hrvoje Joe Topić

shares