Aktualno

„Dani Jeseni“ u Srijemu i Slavoniji – Istražite raskošne slavonske okuse ove jeseni

Naslovna fotografija: Zvonimir Tanocki

Turistička zajednica Vukovarsko – srijemske županije u sklopu projekta promocije autohtone gastronomije pod nazivom „Okusi Srijema i Slavonije“ u suradnji s ugostiteljskim objektima, nositeljima oznake „Okusi Srijema i Slavonije“, organizira svojevrsni „tjedan otvorenih vrata“.

gastronomija - vukovarsko srijemska zupanija
gastronomija – vukovarsko srijemska zupanija, foto D.Bota

Za sve gastroljupce to je prilika otići posjetiti  županiju  kojoj jesen ispisuje posebno ugodan kolorit zlatne boje i iskušati vrhunsku ponudu koja promovira okuse Srijema i Slavonije. Nećete se razočarati jer poznato je da se na ovim prostorima najbolje jede, a kada se u cijelu priču uključe i renomirani ugostiteljski objekti sa vrsnom ponudom hrane i pića, tada imate zagarantiran turistički gastro i eno doživljaj.

gastronomija - vukovarsko srijemska zupanija
foto: D. Bota

RASKOŠNI MENIJI VEĆ OD 55 KUNA

Aktivnost pod nazivom „Dani Jeseni“ odvijati će se 9. – 18. rujna. Svi uključeni objekti u vrijeme promocije nuditi će posebne menu-e po cijeni od 55,00 i/ili 85,00 kuna.

Cilj je promovirati projekt „Okusi Srijema i Slavonije“, ali i značajnije promovirati autohtonu kuhinju, jačati prepoznatljivost Vukovarsko – srijemske županije kao gastro destinacije, obogatiti turističku ponudu destinacije i samih objekata uključenih u projekt.

gastronomija - vukovarsko srijemska zupanija
foto: D. Bota

POTRAGA ZA VRHUNSKOM HRANOM U SKLOPU „VINKOVAČKIH JESENI“

Vinkovačke jeseni, foto www.vinkovackejeseni.hr

Naziv „Dani Jeseni“ odnosi se i na „Vinkovačke jeseni“  ali aludira i na bogate plodove jeseni. Ako ste zainteresirani za posjetu Vukovarsko – srijemskoj županiji u to vrijeme, donosimo program gdje i kada možete posjetiti restorane i ugostiteljske objekte a ujedno se zabavite na jednoj od najvećih manifestacija na ovim prostorima – Vinkovačkim jesenima.

2013_08_22_23_5067377_bfoto; www.vinkovačkejeseni.hr

Prelistajte program u privitku i pronađite savršeni restoranski menu po vašoj mjeri.

[pdf-embedder url=”http://hotspots.net.hr/wp-content/uploads/2016/09/TZ-VSZ-Dani-jeseni-letak-finalno.pdf” title=”TZ VSZ Dani jeseni letak finalno”]

A usput posjetite i čuvene Vinkovačke jeseni. Čekamo vas! Sve informacije pronađite na ovom linku i ne zaboravite lajkati našu Facebook stranicu. Dobro došli!

2013_08_22_23_50710311_b

foto:www.vinkovackejeseni.hr

HTZ-2016-logo-slogan-hrvatski_rgb-mali-768x488

LOGO-VSŽ

Foto; D. Bota, www.vinkovačke jeseni i TZ Vukovarsko -srijemske županije, Zvonimir Tanocki www.tanocki.com