• hr

Ne propustite 6. Turistički forum kontinentalnog turizma “Turizam događanja“

Hrvatski je turizam najkonkurentniji dio hrvatskog gospodarstva, a kontinentalni turizam, polako i sigurno raste iz godine u godinu. I dok turistički djelatnici na jadranskoj obali još uvijek ponajviše ovise o ljetnim mjesecima, njihove kolege u unutrašnjosti Hrvatske pokušavaju pričama i ponuđenim sadržajem produžiti turističku sezonu na cijelu godinu.
2013_08_22_23_5067377_bfoto: www.vinkovačkejeseni.hr

Jedan od načina jačanja turističke sezone na kontinentu su i velike, višednevne, najčešće međunarodne manifestacije, koje svojim sadržajem, atraktivnošću ili tradicijom privlače veliki broj posjetitelja.
Tim povodom Hrvatska gospodarska komora ŽK Vukovar, Vukovarsko-srijemska županija, Grad Vinkovci, Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije i Turistička zajednica grada Vinkovaca organiziraju 6. Turistički forum kontinentalnog turizma s temom: “Turizam događanja“, koji će se održati 14. i 15. rujna u sklopu manifestacije 51. Vinkovačkih jeseni.
Vinkovačke jeseni, jedna od najvećih tradicijskih manifestacija u Europi, možda je i najbolji domaćin šestog izdanja Turističkog foruma kontinentalnog turizma. Na jednom mjestu naći će se veliki broj potencijalnih sponzora i donatora, ali i gostiju iz cijele Hrvatske i van nje.

rim2aRimski dani manifestacija iz Vinkovaca, foto TZ Vinkovci

Forum će biti posvećen razmjeni iskustava u organiziranju turističkih manifestacija uz predstavljanje primjera dobre prakse. Želja je povezati organizatore velikih manifestacija sa sponzorima i donatorima, ali i s društvenom zajednicom, kao glavnim konzumentom događanja.
Kroz ovaj Forum pokušat će se odgovoriti na pitanja koja postavljaju sve strane uključene u uspjeh neke manifestacije. Želimo doznati koji su to problemi na koje nailaze organizatori događanja i kako ih riješiti, no želimo čuti i drugu stranu u ovoj priči, sponzore i donatore do kojih je sve teže doći.

Prijaviti se možete na ovom linku, gdje ispod članka imate obrazac prijavnice.

A detalje o programu prolistajte u PDF dokumentu: Klikom na donji lijevi dio strelicom, možete zumirati program.

PROGRAM-TF-2016

_turisticki_forum_

HTZ-2016-logo-slogan-hrvatski_rgb-mali-768x488

LOGO-VSŽ

fotografije: TZ Vukovarsko – srijemske županije i www.vinkovačkejeseni.hr 

Shares