Aktualno

Izložba „ETNO tradicionalno – suvremeno“

Kad?
Utorak, 25. listopada 2016. u 11 sati u
 uredu TZ Zagrebačke županije, Preradovićeva 42, Zagreb

Turistička zajednica Zagrebačke županije, poziva vas  na još jednu izložbu u prostoru Turističke zajednice Zagrebačke županije, kojom nastavljaju ciklus izložbi i prezentacija vezanih za kulturnu i prirodnu baštinu Zagrebačke županije.

tomislav-tomic-web
Tomislav Tomić – web

Riječ je o izložbi umjetničkih djela 12 autora nastalih tijekom 15. likovnih susreta umjetnika Zagrebačke županije. Etno motivi ovoga kraja, kao dijelovi vrijedne baštine, objedinjujuća je tema koju su umjetnici interpretirali osobitim doživljajima i različitim tehnikama i formama. Izložbena postava obuhvaća slike (pretežito ulja i akril na platnu), skulpture i linoreze. Izložbu postavlja Pučko otvoreno učilište Dugo Selo.
Ovom prigodom bit će predstavljen i program predstojećih Martinskih dana u Dugom Selu, sa središnjim događanjem – krštenjem mošta na Martin bregu.

mate-matilda-i-kresimir-helena-ohnjec-keramika-13x10x9-cm-10x8x8-cm-10x6x6-cm
Mate, Matilda i Krešimir – autor Helena Ohnjec
Izložbu će otvoriti gradonačelnik Dugog Sela i predsjednik Turističke zajednice Dugog Sela Stipo Velić, a izložena djela predstavit će Nadica Kozić, voditeljica Centra za kulturu POU Dugo Selo.

Pozivamo Vas da i Vi svojom nazočnošću uveličate otvorenje izložbe u utorak, 25. listopada 2016. u 11 sati u županijskom Turističkom uredu u Preradovićevoj 42 u Zagrebu.
Izložba je otvorena do 6. prosinca 2016. 

Autor naslovnog djela: Emina Kos, Poculica

shares