Aktualno

Njemački ili engleski? Naučite ga u 7 dana!

U vrijeme sveopće globalizacije i trendova koji nas usmjeravaju ka čestoj promjeni posla ili karijere, poznavati dobro strane jezike postaje imperativ. A ako se kanite baviti bilo kojim vidom turizma kroz iznajmljivanje ili rad s stranim putnicima i posjetiteljima Lijepe Naše, onda će vam ove informacije jako dobro doći. Poznata nakladnička kuća Planet Zoe, izdavač edukativnih priručnika o brzom učenju stranih jezika, tehnikama poboljšanja pamćenja, brzom čitanju i učenju, te vještinama komunikacije, izlaže svoja izdanja na sajmu knjiga Interliber koji se od danas 8.11., do nedjelje 13.11.održava na Zagrebačkom velesajmu.

2_468

Jedan od ovogodišnjih noviteta na štandu 5C u 6. paviljonu je izvrstan praktični priručnik “Naučite njemački u 7 dana” španjolskog mentalista Ramona Campaye, koji je već dobro poznat hrvatskim čitateljima, putem svoje uspješnice “Naučite engleski u 7 dana” a koja je po objavi prvog izdanja bila doslovce razgrabljena. Posebnost oba priručnika je ta što vam jamče da ćete u 7 dana ovladati  fondom od gotovo tisuću riječi, naučit ćete razgovarati s izvornim govornicima bez rječnika i ovladati osnovama engleske ili njemačke gramatike.

Kako brzo i samostalno svladati osnove njemačkog jezika – i to posve netipičnom metodom?

Iz tiska je upravo izašlo hrvatsko izdanje priručnikaNaučite njemački u 7 dana”. Napisao ju je španjolac Ramón Campayo, popularni autor znane uspješnice Naučite engleski u 7 dana” i kreator jedinstvene metode učenja stranih jezika (SRCI).

engleski-u-7-dana

 

Knjiga „ Naučite njemački u 7 dana“ kompletno je razrađen priručnik za učenje njemačkog jezika prema autorovoj popularnoj metodi brzog učenja stranih jezika.

Svjetski prvak u brzome pamćenju Ramon Campayo, na pitanje što ga je potaklo na pisanje ove iznimno praktične knjige, odgovara: „S obzirom na današnja krizna vremena, svoju metoda pamćenja i učenja sada sam neizbježno trebao usmjeriti na učenje njemačkog jezika, iznimno važnog jezika koji svakim danom postaje sve važniji. Htio sam i razbiti mit da je njemački jako težak.“

Što je važno za uspješni početak učenja jezika?

„Uspjeh svakog učenja prvenstveno ovisi o tehnici i očekivanjima. Što se prvoga tiče, ako je tehnika dobra, napredak i poboljšanje odmah postaju očigledni. Drugo, njemački je težak samo ako vjerujete da je težak. U stvarnosti nije ni teži ni lakši od drugih jezika. Svi smo svladali svoj materinski jezik jer smo slijedili najprirodniji mogući sustav učenja. Sukladno tome, nastojao sam usavršiti jednostavnu i prirodnu tehniku učenja jezika i vjerujem da sam je uspješno primijenio i na njemački.“

O autoru knjige:

1_468
Španjolac Ramon Campayo nosi titulu svjetskog prvaka u brzom i dugoročnom pamćenju. Ima visoku inteligenciju (IQ 194), član je MENSE, a čita 4000 riječi u min. Drži 60 svjetskih rekorda u raznim vrstama pamćenja. Više od 19 godina Campayo zaraznim entuzijazmom poučava tehnikama učenja, pamćenja i brzog čitanja putem svojih seminara i knjiga. Njegove knjige u svijetu je kupilo više milijuna čitatelja.

Na stranicama priručnika „ Naučite njemački u 7 dana “ nalazi se sve što Vam je potrebno:

• popunjene tablice riječi (cijeli osnovni vokabular njemačkog s prijevodom i izgovorom grupiran u tematske skupine)

• objašnjenje izgovora

• gotove upečatljive asocijacije koje pomažu brzo naučiti riječi

• kompletan netipičan pregled osnova njemačke gramatike s primjerima i vježbama

• 7-dnevni praktični tečaj s detaljnim uputama za svaki dan i rečenicama za vježbe prevođenja.

Ramóna često pitaju misli li ozbiljno da je 7 dana dovoljno za učenje. „U 7 dana svladat ćete solidne osnove jezika: dovoljno da se bez rječnika sporazumijevate s izvornim govornicima u vezi s uobičajenim temama iz svakodnevice. Naravno, nakon što tih 7 dana prođe, potrebno je i dalje stalno usavršavati znanje jezika. Kad je riječ o samostalnom učenju, susret s ovom knjigom je najbolji prvi korak koji možete zamisliti.“

„U knjigu sam uključio određene pripremne vježbe koje će vam osigurati veću učinkovitost u učenju i omogućiti da tijekom 7-dnevnog rada izgradite samopouzdanje i steknete lakoću i odvažnost u korištenju njemačkoga jezika“, napominje Ramon i dodaje:

„Učenje njemačkog u svakoj dobi nikad nije bilo jednostavnije. Od prvoga dana pokazujem čitatelju da je doista lako progovoriti, da je dovoljno osloboditi se unutarnjih kočnica i naprosto progovoriti. Uvjeravam vas da ćete već nakon prvog dana prakse početi izgovarati svoje prve rečenice! Ostaje mi samo srdačno Vas pozdraviti!

Auf Wiedersehen!

Informacije o narudžbi

Hrvatsko izdanje knjige ” Naučite njemački u 7 dana ” možete odmah naručiti u web knjižari po cijeni od 169, 00 kuna i uz besplatnu dostavu.
Ako vas zanima hrvatsko izdanje superuspješnice Naučite engleski u 7 dana, i nju možete naručiti u našoj web knjižari po cijeni od 159 kuna, a ljubiteljima putovanja preporučamo i zgodnu knjigu  brzi engleski-za-putovanja-i-turizam, u kojoj će naučiti pitati za ispravan smjer, razgovarati na recepciji, rezervirati smještaj u hotelu, hostelu, kampu, odmaralištu, te kupovati, čavrljati s domaćinima, naručivati u restoranu – sve to možete naučiti jednostavnim slušanjem, ponavljanjem dijaloga i čitanjem usporednoga prijevoda.

smanjenje3

Posjetitite nas na Interliberu u 6. paviljonu, štand PLANET ZOE je u sredini, svaki dan do nedjelje 15.11. od 10 do 20 sati (u petak i subotu do 21 sat).

knjige-buducnosti

Ako vam ove godine posjet Interliberu nije u planu, sva naša izdanja možete naći u knjižarama ili naručiti s popustima u našoj internet knjižari www.knjigebuducnosti.com. Bilo da se bavite turizmom ili jednostavno volite putovati, investirajte u vaše buduće znanje jezika, na brz, jednostavan i efikasan način.

Promo, 08.11. 2016.

 

shares