Hot Spots destinacije

Advent u Marini – prekrasno blagdansko ozračje u autentičnom mediteranskom ambijentu!

Iako Marinu poznajete vjerojatno kao jednu od najatraktivnijih lokacija za uistinu relaksirajuć ljetni odmor, mi Vam predlažemo da je obiđete i u (pred)božićno vrijeme, i uživate u zbilja toplom i posebnom blagdanskom ugođaju sa zrncem mediteranskog „štiha“! Baš kao u legendarnom Smojinom „Malom mistu“, i ondje se iza svakog kantuna širi miris fritula i domaćih specijaliteta od bakalara, a svjetlucave božićne dekoracije isprepletene sa pjesmom zborova, klapa i mjesnih mališana mirnoj i relaksirajućoj atmosferi daju i prekrasnu svečanu notu.

dsc_0134_1

Što je Marina pripremila za adventsko vrijeme, saznat ćete ostanete li uz nas i pročitate naredne retke!

Posjetite li Marinu 17. prosinca, nemojte propustiti koncert KUD „Andrija Matijaš Pauk“ povodom 20 godina njihova postojanja!

Image result for KUD „Andrija Matijaš Pauk

Želite li čuti prave glazbene poslastice poput svjetske uspješnice „Wind of change“ u inovativnoj mandolinskoj izvedbi, ali i tradicionalne, omiljene, svima poznate note, zvuk mandoline u ovo predbožićno vrijeme otoplit će vam srce!

dsc_0080_1

Samo tri dana kasnije održava se u Marini i prigodni koncert „Adventska čarolija“ (18.00 h), a 22. prosinca u Vrsinama tradicionalna manifestacija „Božić na Vrsinama“ (17.30 h) gdje glavnu ulogu preuzimaju mladi: članice glazbenih radionica i benda mladih marinske župe Sv. Jakova, te vrsinski osnovnoškolci i vrtićka djeca.

Nagradite njihove nastupe gromoglasnim pljeskom! Nađete li se 27. prosinca u Vinišću, uživajte u  Božićnom koncertu u župnoj crkvi (˝Koncert u Vinišću˝, 18.00 h), a 12. siječnja nadolazeće godine u Marini nipošto nemojte propustiti koncert koncert klape Rašpe!

dsc_0087_1

Ne sumnjamo da će ova klapa raspjevati i Marinu, a Vama će sjajan blagdanski ugođaj u ambijentu čiji su forte inače ljetni mjeseci, kupanje, sunce i more, otkriti jedno njeno sasvim novo i privlačno lice!

www.tz-marina.hr
Foto: Arhiv TZO Marina

logotipi hr