Aktualno

Daruvarski Božić za sve generacije – ljupki grad stvoren je za zimsko uživanje

U Daruvaru ovih dana ne trebate ništa planirati. Božićna bajka stigla je punim jedrima i u ovaj prelijepi grad kontinentalne Hrvatske, čija je cjelokupna topografija kao nacrtana za uživanje u zimskoj čaroliji. Ima li ljepšeg mjesta na kontinentu Lijepe Naše za zimski izlet?

paviljon
Daruvarske toplice, i njihov glasoviti wellness može vam pružiti obilje potrebne njege u ovo hladno vrijeme, a  cjelokupna  ponuda ovog lječilišta, zagrijat će i najzimogroznije.

Portrait of young female relaxing in beauty salon

Daruvarčani i njihovi gosti uživat će ove godine u adventskom duhu u brojnim zabavnim manifestacijama, kreativnim radionicama, družit će se uz dobru hranu i  kuhano vino i pivo na trgu kojeg će građani sami dekorirati. Ne propustite tako 06.prosinca 2016., zajedničku akciju ukrašavanja daruvarskog trga, a najmlađe će razveseliti dolazak svetog Nikole, podjela medenjaka čaja i kuhanog vina. U popodnevnim satim istoga dana za sve posjetitelje je organizirano druženje i u Julijevom parku uz kuhano vino i čaj i zajedničko paljenje svjetlosne čarolije.

zdralkoPoželite li kreativno provesti vrijeme, posjetite 07.prosinca Pučku knjižnicu i čitaonicu Daruvar i uživajte u kreativnoj radionici izrade božićnih ukrasa.  Ljubitelji kulture 09.prosinca mogu posjetiti izložbu 24 Likovne kolonije Centra Rudolf Steiner.
Najmlađi će doći na svoje 13.prosinca kada se u kino dvorani „30 svibnja“ održava lutkarski mjuzikl za djecu  naziva “Božićna medalja za dobrotu”. Ljubitelji suvenira i autentičnih home made proizvoda, ne propustite na trgu Kralja Tomislava posjetiti sajam Božićna čarolija sa čarobnim rukotvorinama, domaćim proizvodima, obiljem raskošne gastro ponude uz zabavni program. Sajam Božićna čarolija odvija se od 21.- 24. prosinca 2016.

centralno-i-paviljonSve se zahuktava od 23.12. – 31.12., kad vas očekuje na Trgu Kralja Tomislava bogata ugostiteljska ponuda i zabavni program uz Pivovaru Daruvar.  Za Novu godinu i spektakularan doček spremaju se i Daruvarske toplice – Restoran Taverna i Restoran Terasa. Ne propustite Božićni koncert učenika Glazbene škole Brune Bjelinskog, 14.og i 19.og prosinca u Kino dvorani “30.svibnja”,  kao ni Gradski Božićni koncert “Daruvarčani Daruvarčanima”, (također u Kino dvorani “30 svibnja”), koji se  održava 22. prosinca. U petak 23.prosinca, zabavite se na “Old school partyju 80”, susretu generacija u Clubu 39.

restoran-terasa-768x510
Ljubitelji zabave na otvorenom, mogu proslaviti Novu na Trgu kralja Tomislava uz Šogori band, ugostiteljsku ponudu pod šatorom i spektakularni vatromet u ponoć. Donosimo program događanja u nastavku, i pozivamo vas da posjetite  bogatu prosinačku bajku  i prepustite se blagdanskoj čaroliji Daruvara!

carolija-bozica-daruvar

 

Posjetite www.visitdaruvar.hr  i lajkajte našu Facebook stranicu ili nas posjetite na Twitteru i Instagramu.
Dobro došli u Daruvar!

daruvar-logo_ljubicasti_web

fotografije: arhiv Turističke zajednice Daruvar – Papuk i Daruvarske toplice