Aktualno

Doček Nove Godine uz Parni Valjak na Hvaru

Ako ste Novu Godinu poželjeli dočekati negdje na otvorenom u rasplesanom društvu i uz dobre emocije, no brinu Vas temperature u minusu, jedan od najljepših otoka svijeta idealan je odabir za vas!

suncani_hvar0174-1
Hvar će ove godine zagrijati Parni Valjak sa svojim bezvremenskim hitovima, te svim posjetiteljima zasigurno prirediti jedan „stvarno nestvaran“ doček nove godine.

adriana_terrace
Za novogodišnji vikend kakvog zaslužujete pobrinuo se hotel Adriana, renomirani hvarski hotel koji ima više razloga za slavlje ovo godine- od nagrade za jedinstveni luksuzni hotel, najzdravijeg hotelskog doručka do priznanja čitatelja magazina Eden za najbolji spa.

Istražili smo što nude za ove blagdane i donosimo vam najbolju ponudu:

adriana_breakfast_buffet-1-1024x683

Noćenje u hotelu za dvije osobe iznosi 100 eura, a uključuje bogati buffet doručak sa širokom a la carte ponudom jela od jaja, te besplatno korištenje saune i bazena.
Butchery&Wine restoran sa očaravajućim pogledom na hvarsku luku za novogodišnju noć pripremio je raskošan jelovnik u kojem mogu uživati svi posjetitelji Hvara.

10380068_697150906987452_5367716569128023715_o

Zavirite što je na njihovom novogodišnjem jelovniku:

Francuski specijalitet foie gras mariniran u konjaku, serviran s tostiranim brioš kruhom i sladoledom od mandarine,  ukrašen zvjezdastim anisom

Kremasti rižoto s vrganjima i zlatnim lisičarkama

Goveđi obrazi pirjani u vlastitim sokovima, krema od celera s crnim tartufima i glazirana mrkva s kuminom

Dekonstrukcija Snickersa

adriana_breakfast_buffet-6-1024x701„Adventski program na Hvaru započinje iduće subote. Iako još nije veliki i raskošan kao zagrebački ili splitski, nama je poseban. Podsjeća nas na dane kada hvarski noćni život nije bio toliko razvikan, kada se zabava na plaži još nije zvala after beach party i kada je ta posebna vibra koju ovaj otok nosi bila slatka tajna njegovih obožavatelja.¨“- kaže Marina, kojoj će ovo biti drugi novogodišnji doček na Hvaru.

kucice-hvar
Na hvarskim kućicama uz bogati glazbeni i kulturni program ove će zime guštati svi uzrasti lokalnih obitelji, ali i mnogobrojnih posjetitelja koji će uz dobro poznate stihove Parnog Valjka dočekati najveseliju novu godinu. A kako Hvar ne bi bio Hvar bez „aftera“, nakon koncerta, zabava će potrajati daleko u noć u hvarskim svjetski poznatim klubovima i barovima.
Pa zašto tražiti egzotičan otok satima leta udaljen, kada je prava zabava udaljen tek sat vožnje katamaranom?

suncani_hvar0262-adriana-top-jacuzzi

Vidimo se na Hvaru!
 Izgubite se u poljima maslina, lavande, među starim suhozidima i pogledu koji će vas ostaviti bez daha. Ili prošetajte njegovim kamenim kalama i mirnim tihim ulicama koje zimi imaju posebnu draž. Mnogi će reći kako nema ništa ljepše na svijetu od dalmatinskih otoka koji zime eterično lebde u svojoj  smirujućoj ljepoti, odvojeni od svijeta.  Provjerite!

kazaliste-kopija

Dobro došli!
Više informacija o novogodišnjem programu potražite na stranicama hotela Adriana

Posjetite Facebook stranicu Sunčanog Hvara i ostanite u toku s svim novostima.
facebook.com/BestSteakInHvar
Sunčani Hvar

fotografije: Sunčani Hvar

promo