• hr

Hvarani u Novu s Parnim valjkom!

Doživite nezaboravnu prosinačku bajku na najljepšem  dalmatinskom otoku!

Bogat blagdanski program uz prigodnu ponudu na adventskim kućicama te spektakularan novogodišnji doček na Pjaci uz hitove Parnog valjka jamstvo su dobre zabave u Hvaru!
U Novu će Hvarani i njihovi gosti uploviti dočekom na glavnom gradskom trgu uz svevremenske hitove Parnog valjka, dobroj atmosferi će pridonijeti i adventske kućice ispred Lođe, a tradicionalna sportska događanja – 36. malonogometni turnir i 40. novogodišnja „Laser Europa Cup“ regata – i ove godine čine nezaobilazan dio dobro poznatog hvarskog blagdanskog šušura.

20161119_121919
Božićno-novogodišnja događanja počela su proteklog vikenda, a veći dio održavat će se u gradskoj Lođi i na Pjaci, uz božićne koncerte i nastupe u katedrali sv. Stjepana. I ove će godine ispred Lođe biti postavljene adventske kućice s prigodnom ugostiteljskom i zabavnom ponudom te redovitim DJ programom.

parni-valjak-hvar-plakat50x70-03-nf-web

Kićenje božićnog drvca pod morem, program za najmlađe, plesni nastupi, izložbe, promocije knjiga…
Uz odrasle, zabavu će naći i djeca uz radionice, igre i čitanje priča, a Hvar će po prvi put organizirati i atraktivno postavljanje božićnog drvca pod morem. U organizaciji Grada Hvara te brojnih gradskih udruga i institucija u programu će se uz predstave, plesne nastupe i koncerte naći i promocije knjiga i izložbe otočkih autora, a koncertni program ispred Lođe i na Pjaci uz domaće glazbene snage pojačat će i gosti s kopna.

foto-hvboz-05

Doček Nove uz Parni valjak!

Veliko finale na Staru godinu osigurat će nezaustavljivi Parni valjak, koji je svojim nedavnim nastupima pokazao da i nakon 40 godina s pravom slovi za jedan od najboljih hrvatskih bendova, što je jamstvo za još jedan spektakularan novogodišnji doček na hvarskoj Pjaci. Donosimo program događanja i pozivamo Vas na Hvar, naš najljepši otok koji ni zimi ne miruje, već se potrudio svojim sugrađanima i gostima prirediti nezaboravnu prosinačku bajku!

plakat-bnp-2016

Više informacija potražite na: www.hvar.hr i na www.tzhvar.hr

Dobro došli!

pano-1

Fotografije: Tz Hvar, Grad Hvar,  autor:Ivo Vučetić

shares