Aktivni odmor

Seget – idilična dalmatinska oaza

This post is also available in: English

KOMADIĆ MEDITERANA KOJI SE NOSI U SRCU

MJESTO KOJE ŽIVI TURIZAM. Mir kakav se rijetko gdje nalazi, u kombinaciji sa suncem i morem čija je ljepota dostojna najrazvikanijih ljetovališta? To je Seget, idilično domaće mjesto za bijeg od frenetične svakodnevnice! Strani ga gosti opisuju uz prizvuk nostalgije –  izgleda kao naše omiljeno ljetovalište, prije nego što je postalo bučno i prenapučeno gostima!

O Segetu ćete naći mahom pohvale – kako za ljubaznost osoblja i baratanje stranim jezicima, tako i za urednost i čistoću smještaja te odista divnu hranu – gosti su oduševljeni raskošnim i obilatim obrocima, posebno za doručak, bilo da je riječ o privatnom smještaju, restoranskim objektima u sklopu nekog od brojnih kampova poput Belvederea, ili pak hotelskim kompleksima.

OSVJEŽAVAJUĆI DODATAK. Iako je prepoznat kao oaza relaksacije koja se ljubomorno čuva kao kakva tajna, Seget je odnedavno ucrtan i na karte ljubitelja aktivnog odmora – posebno onog na dva kotača! Kako bi izašao u susret ljubiteljima nešto lakše vožnje biciklom, ali i pravim avanturistima po makadamskim putevima, Seget je ponudio dvije staze različitih težina – Stazu zdravlja i Napoleonov put – označene adekvatnom signalizacijom i opremljene svim korisnim objektima i sadržajima.

Ovim se Općina Seget priključila jednom od najaktualnijih turističkih trendova na razini županije – cikloturizmu, koji ima sve više poklonika. A ukoliko pored rekreacije na kopnu, volite i morske radosti, razveselit će vas informacija da se ondje održavaju i ekološke akcije čišćenja podmorja, koje će zasigurno pripomoći ugodnijem ronilačkom iskustvu za sve ljubitelje morskih dubina.

BONUS SAVJET. Za potpun doživljaj odmora, svakako preporučamo i da posjetite Seget Vranjica i uživate u koncertima i večerima dalmatinske glazbe koje se održavaju u ljetnim mjesecima. Bit će to sjajan začin za ionako divan odmor!

Turistička zajednica općine Seget
www.tz-seget.hr

Foto: Tz Seget

SPONZORIRANI ČLANAK

 

13.1.2017.

This post is also available in: English