• hr

Predstavljena aplikacija umrežavanja kontinentalne turističke ponude Vision one

U dvorani Hrvatske obrtničke komore 18.veljače je predstavljen projekt umrežavanja turističke ponude kontinentalne Hrvatske u suradnji s gradovima i turističkim zajednicama, uz promociju lokalnih poduzetnika i njihovih proizvoda i usluga – projekt Vision One.

Slijedeći cilj – umrežena turistička Hrvatska


foto:www.mint.hr
Na predstavljanju projekta jedinstvene i stimulativne web platforme sudjelovali su direktori i predstavnici turističkih zajednica sedam kontinentalnih županija Hrvatske, s posebno su predstavljene turističke zajednice Zagrebačke, Krapinsko-zagorske i Sisačko-moslavačke županije koje su među prvima prepoznale značaj projekta i dale mu potporu svojim priključenjem.


Projekt Vision turizam i Vision One mobilnih aplikacija smjera umrežavanju svih dionika u turizmu kontinentalne Hrvatske te je započeo suradnjom sa sedam županija središnje Hrvatske (Zagrebačka, Krapinsko-zagorska, Sisačko-moslavačka, Varaždinska, Koprivničko-križevačka, Karlovačka i Međimurska) s ciljem da u ovoj godinu obuhvate i sedam preostalih županija kontinentalne Hrvatske.


Projekt je ugovorom o suradnji poduprla Hrvatska obrtnička komora, čime se njezinim članicama omogućava prezentacija i prodaja proizvoda i usluga na novoj Internet platformi pod povoljnijim uvjetima.

Što je Vision One

Vision One mobilna aplikacija povezuje i umrežuje dionike u turizmu na jedinstvenu platformu što uvelike podiže vidljivost svih aplikacija partnera, a krajnjem korisniku omogućuje brzu informaciju i komunikaciju s partnerima na jednom mjestu. Vision One aplikacija također ima niz jedinstvenih funkcionalnosti koje poslovanje podižu na moderan i produktivan nivo s direktnim pristupom i komunikacijom s klijentima-strankama-kupcima, istaknuo je direktor tvrtke Vision Team Zoran Janžek.


Vision One
je mreža mobilnih aplikacija koja povezuje aplikacije iz različitih kategorija interesa te pomoću nje korisnik može pronaći raznolike sadržaje i povezati se s onime što mu je potrebno. Skidanjem samo jedne aplikacije jednostavno je i brzo pretraživanje kategorija, pregled i povezivanje sadržaja ostalih aplikacija. U izborniku su vijesti, manifestacije, smještaj, gastro ponuda, turistička ponuda, znamenitosti, suvenirnica, brošure, galerija, kontakt, društvene mreže i poveznice – na taj način moguće je ući iz jedne aplikacije u drugu.

Zelena kuća – izvrstan model za okupljanje OPG-ova na jednom mjestu

Također je kroz aplikaciju lansirana jedinstvena i stimulativna platforma koja okuplja i potiče potrošnju domaćih proizvoda i usluga kroz model “Zelena kuća”. Po prvi puta objedinjuju se na jednom mjestu usluge kontinentalnih OPG-ova te će korisnici moći jednim klikom doći do ponude zdravih ekoloških domaćih proizvoda a isti će biti dostupne i turistima kroz skidanje aplikacije. Zasada su u ponudi umreženi kontinentalni OPG-ovi, no planovi osnivača idu za ciljem da se uskoro povežu proizvodi iz cijele Hrvatske, kao zemlje koja uz bogatu turističku baštinu, itekako može svojim autentičnim domaćim proizvodima također konkurirati svjetskom tržištu.

Croatia Hotspots – dio Vision one projekta

Projektu se pridružio i portal Croatia Hotspots, te ćemo uskoro dobiti vlastitu aplikaciju na kojoj ćete moći pratiti vijesti iz najboljih hrvatskih destinacija i informacije o značajnim turističkim manifestacijama.
Ako već niste – obavezno skinite Vision One aplikaciju na svom mobilnom uređaju i saznajte sve o bogatoj ponudi kontinentalne Hrvatske. Aplikaciju možete skinuti ovdje.

fotografije: Croatia Hotspots, www.mint.hr, Vision one

Shares