Aktualno

Pratite Croatian Hotspots mobilnu aplikaciju

Projekt Vision turizam i Vision One mobilnih aplikacija pokrenut je s ciljem umrežavanja svih dionika u turizmu. Za početak krenulo se s dionicima iz kontinentalne Hrvatske te se u ovom trenutku aplikaciji pridružilo 10 kontinentalnih županija s ciljem da se na jednom mjestu objedini sve bogatija ponuda zelene Hrvatske. 

Mobilne aplikacije su sve veći trend u svijetu. Jednostavnije, brže i praktičnije su za korisnika koji želi u kratkom vremenu saznati bitne informacije o nekoj destinaciji, usluzi, događanju ili proizvodu. Stoga se kroz ovaj projekt povezuje cjelokupna turistička ponudu koja se može pretražiti skidanjem samo jedne mobilne aplikacije, VISION ONE.

Skidanjem samo jedne ikone na zaslon Vašeg mobilnog uređaja dobivate mogućnost ulaska u svijet mobilnih aplikacija. Već sada unutar Vision One mobilne aplikacije možete pronaći sadržaje od preko 50 partnera. Naš cilj je da kroz jednu mobilnu aplikaciju, Vision One, omogućimo turistima jednostavan, brz i praktičan pregled svega što nudi Lijepa naša. Od smještajnih kapaciteta i gastronomske ponude, raznolike ponude zdravstvenog turizma, raznih kulturnih događanja i manifestacija, prirodnih ljepota, kulturne baštine i svega ostaloga što je povezano s turizmom. Želimo da se izuzetne ljepote naše zemlje otkriju, prezentiraju i na što jednostavniji pronađu.

Croatia Hotspots aplikacija

Portal Croatia Hotspots od nedavno također možete pronaći kao mobilnu aplikaciju na kojoj možete pratiti vijesti iz najboljih hrvatskih destinacija i informacije o značajnim turističkim manifestacijama, i informirati se o skrivenim hrvatskim ljepotama.

Ako već niste – obavezno skinite Vision One aplikaciju na svom mobilnom uređaju i saznajte sve o bogatoj ponudi kontinentalne Hrvatske. Aplikaciju možete skinuti ovdje.

A kako pronaći Croatia Hotspots aplikaciju? U izborniku pronađite Pretraga aplikacija, samo kliknete i naći ćete na ikonu Croatian Hotspots magazine.

 

Pratite nas od sada i na aplikaciji Croatia Hotspots i informirajte se o prebogatoj ponudi Lijepe Naše.