Aktualno

Splitsko – dalmatinska županija i grad Split predstavljaju se na ITB sajmu u Berlinu – vodećoj burzi putovanja u Europi!

Splitsko-dalmatinska županija, nacionalna turistička miljenica i lanjski turistički šampion Hrvatske,  u velikim su pripremama za nadolazeću sezonu, predstavljaju se na ITB sajmu u  Berlinu – vodećem turističkom sajmu u Europi!

Turistički sajmovi važan su oblik marketinškog komuniciranja destinacije. Sajam ITB Berlin (8.-12.03.) je vodeća međunarodna poslovna burza turizma, na kojoj se predstavlja cijela  paleta putovanja, odmora i zabave. Stručni sajam čini ITB Berlin najvažnijom poslovnom platformom za globalnu turističku ponudu. Prošle je godine na sajmu sudjelovalo gotovo 11.000 izlagača iz 180 zemalja, a tijekom pet dana održavanja zabilježeno je više od 113.000 stručnih posjetitelja.

London SD županija 1

Sa sajma i popratnih događanja izvještava preko 7000 novinara. Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije je zbog svega navedenog u suradnji s Turističkom zajednicom grada Splita zakupila suizlagački prostor u sklopu štanda HTZ-a sa info stolom i mjestom za poslovne razgovore turističkih gospodarskih subjekata na području grada Splita i Županije.

 

Više o sajmu www.itb-berlin.de

Foto: TZ SDŽ, ITB Berlin