Aktualno

Handy “revolucija u hotelijerstvu”, od sada dostupna i u Hrvatskoj

 

Data roaming, Googe maps, Facebook i internacionalni pozivi naglo povećavaju vaš telefonski račun dok putujete, ali riješenje je tu!

U gotovo pola milijuna hotelskih soba diljem svijeta dolazi handy- pametni telefon dizajniran posebno za hotele koji gosti besplatno koriste u hotelu i izvan hotela. Koristeći handy, gosti dobivaju neograničene internacionalne i lokalne pozive, besplatan pristup internetu bilo gdje se nalazili i lokalni vodič koji je prilagođen svakoj destinaciji.

Ne samo to, ovaj telefon omogućuje trenutnu povezanost hotela i njegovih gostiju za vrijeme boravka, bilo da se oni nalazili u hotelu ili sun a izletu kilometrima udaljeni. Isto tako, hotel putem posebnog sustava odabranim gostima može dostaviti ekskluzivne ponude ili promocije, ili pak ih obavijestiti o trendi ili kulturnom događanju za vrijeme njihovog boravka u destinaciji.

“S jedne strane gosti hotela koriste handy jer im omogućuje besplatnu povezanost i komunikaciju, te im daje lokalne informacije i savjete u destinaciji; dok s druge strane hotelijeri mogu svoje goste kontaktirati u bilo kojem momentu i unaprijediti njihov doživljaj boravka- što je na koncu vidljivo kroz mjerljivo povećanja prihoda i zadovoljstva gostiju.” – istakao je Terrence Kwok, osnivač Tink Labsa.

Razvijen CMS sustav (content management system) hotelima daje mogućnost dubljeg razumijevanja preferencija i motiva svojih gostiju ne samo u hotelu, nego i u samoj destinaciji, što su prepoznale mnoge turističke zajednice diljem svijeta. U suradnji s hotelima, prilagođavaju se destinacijske ponude, ali i promoviraju druge destinacije i hoteli partneri sukladno dogovoru. Tako su već neke turističke zajednice u suradnji s handy hotelima u Kini, osigurale direktnu promociju svojih zemalja kineskim turistima.

Handy je moguće korisiti na desetke svjetskih jezika, što dodatno potiče goste, pogotovo iz azijskih zemalja, Rusije i Brazila, da ga koriste tijekom svojeg boravka.

Nakon što su veliki svjetski brendovi poput St. Regisa, Mandarin Orientala, Ritz Carltona, Hiltona i mnogih drugih uveli handy u svoje sobe, Tink Labs je razvio riješenja i za male hotele, luksuzne apartmane i “h” by handy, budget verziju uređaja.

Zbog povećanog broja upita od strane gostiju koji su tijekom svojih putovanja koristili handy, kompanija će uskoro lnasirati i listu handy hotela na kojoj će se naći i ponajbolji hoteli u Hrvatskoj.

Na ovaj način, gost će jednostavno moći prije svog putovanja odabrati i kontaktirati hotele koji mu pružaju ovu uslugu.

Handy će koristiti kao ključ za svoju sobu, uređaj za kontrolu pametne sobe ili naručivanje room service u bilo kojem trenutku i s bilo koje lokacije. Mogućnosti su neograničene, jer iza Tink Labsa stoje Foxconn i Sharp sa milijunskim investicija, što cijeli projekt u konačnici čini održivim i financijski isplativim i za hotele i za kompaniju. Za goste, ova je usluga u potpunosti besplatna.