Aktivni odmor

Odmorite dušu i tijelo uz Solar Spirit radionicu na otoku Visu

24.06. – 02.07.2017.
Komiža – otok Vis

Približite se čaroliji koja ste Vi sami u predivnoj atmosferi Komiže i magičnog otoka Visa na radionici Solar Spirit!

RELAKSACIJA, MEDITACIJA, YOGA, PLES, ISTRAŽIVANJE, BIVANJE, UŽIVANJE..

Ponekad je dovoljno otisnuti se daleko od naše svakodnevice, daleko od kopna, kako bi istinska avantura otkrivanja Sebstva započela. Prepustite se mirisima otočkih biljaka, mora, vjetra i toplini sunca. Uživajte u pokretu, opuštanju, vježbanju, meditaciji, sunčanju i istraživanju. Utonite u sebe.

Tema ovog retreata su naša osjetila i način kako percipiramo svijet. Kroz istraživanje naših 5 temeljnih osjetila stvoriti ćemo idealnu bazu za uranjanje u 6. najzanemarenije osjetilno područje, našu intuiciju, koja je ključ povezivanja sa našom unutarnjom mudrošću.

Dopiranje do tog magičnog mjesta unutar nas gdje ne postoji sumnja u povezanost sa svime što nas okružuje ujedno je i jedini izlaz iz usamljenosti i odvojenosti koju kao društvo i kao pojedinci osjećamo.

Kroz ovaj retreat dobiti ćete potpuno novi percepciju sebe i svijeta. Osvježiti ćete svoja osjetila i ostvariti dublju povezanost sa unutarnjom mudrošću – intuicijom. Kada imam razvijenu intuiciju sa lakoćom donosimo ispravne odluke i krećemo se kroz život. Nema napora, zbunjenosti i težine, nalazimo se na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Retreat – doslovno znači povlačenje. Povlačenje u posebne uvijete koji će nam omogućiti da se čujemo i vidimo, okusimo i onjušimo, dodirnemo u novom svjetlu, da se zaljubimo u ono što jesmo i u konačnici da se prihvatimo te nastavimo s tim uvidima i jednom kada uđemo ponovno u naše svakodnevne živote.

Kroz ovaj retreat Solar spirit radionice, otkrijte kako se sve u našem životu mijenja kada se promijeni naša percepcija. Kada mi postanem drugačiji i svijet oko nas postaje drugačiji.

PROGRAM:
Svaki dan uživati ćete u različitim oblicima kretanja i vježbanja (yoga, ples, energetske vježbe, vježbe disanja)
Duboko se regenerirati kroz tretmane vođene relaksacije (meditacije, vizualizacije)
Upoznati pobliže svoja osjetila i sebe same (kroz različite vježbe, osjetilne eksperimente i kontemplacije)
Istraživati tijelo kroz njegovu multi-dimenzionalnost (fizičku, emocionalnu, mentalnu, duhovnu i energetsku dimenziju)
Utonuti u tišinu i osjetiti ljepotu bivanja
Po želji uživati posebnim tretmanima i masažama.
Imate priliku istraživati otok Vis, po želji obići čarobno Biševo, sunčati se, kupati, odmarati raditi sve ono što Vam srce želi.

*Program „WAKING UP YOUR 6 SENSES“  Solar Spirita, će se odvijati svaki dan u prijepodnevnim satima između doručka i ručka. Svaku večer biti će vođena meditacija od 30min. U međuvremenu voditi ćemo vas na čarobna mjesta na otoku Visu. 🙂 Zadržavamo pravo da se termini aktivnosti malo pomiču ako osjetimo da je takva grupna dinamika.

SMJEŠTAJ:
Biti ćemo smješteni u historijskoj jezgri Komiže na otoku Visu. Dio programa će se odvijati u prirodi, dio u prostoriji za vježbanje, a dio u krasnoj kamenoj kući centru Komiže. Kuća raspolaže sobama, divnom konobom i malenim vrtom, a nalazi se 30-tak metara od mora.

U vezi smještaja nas možete kontaktirati ili jednostavno sami potražiti neki Vama odgovarajući smještaj u Komiži.

HRANA:
Mogućnost pripreme finih vegetarijanskih by Vegetteria Kitchen obroka te različitih energizirajućih i detoksikacijskih smoothija. Obroke možete također sami pripremiti ili uživati u lokalnim specijalitetima komiških konoba.

CIJENA PROGRAMA::
1700 kn za uplate akontacije do 10.05.2017.
2000 kn za uplate akontacije do 27.05.2017.
2200 kn za uplate akontacije do 20.06.2017.

Bespovratna akontacija iznosi 400kn i služi kao rezervacija mjesta za sudjelovanje u programu. Ostatak iznosa treba biti uplaćen najkasnije 5 dana prije početka programa završno sa 20.06.2017.

Napomena: Cijena uključuje program „WAKING UP YOUR 6 SENSES“. U cijenu nije uračunat trošak smještaja, hrane (osim one dane kada su radionice pripreme zdrave hrane), putovanja, masaža i sličnih usluga koje organizator sugerira ali ne posreduje.

Voditeljice: Iva Solarević Jeličić i Anika Miletić

Sve informacije potražite na stranici SOLAR SPIRIT 

Fotografije: Iva Solarević Jeličić, Solar Spirit