• hr

Humanitarni koncert Ane Rucner u Bolu!

Petak, 19.svibnja 2017., hotel Elaphusa, 21 sat.

 

Bol, omiljena domaća destinacija, simbol otmjenosti i turističke prepoznatljivosti, zahvaljujući emblematičnoj plaži Zlatni Rat i dugogodišnjoj turističkoj tradiciji, prepoznatljiva je svugdje u svijetu. Osim što povratkom WTA turnira nanovo privlači ljubitelje vrhunskog tenisa, upisana je i u putne itinerare obožavatelja aktivnog odmora te kvalitetne zabave! Pred nama je ljeto, puno manifestacija kulturnih i zabavnih događanja.

Ne propustite humanitarni koncert sjajne Ane Rucner u Bolu!

Kao pravu uvertiru u ljeto za pamćenje, ne propustite glazbenu poslasticu koju je za vas pripremio Rotary klub BRAČ. Humanitarni koncert Ane Rucner održava se s ciljem prikupljanja sredstava za stipendiranje potrebitih studenata otoka Brača.

party-WEB12-290516_1

Za svaku vašu donaciju u iznosu od 50 kn RC Brač vam poklanja po jednu ulaznicu za koncert. Donacije će se prikupljati i ulaznice predavati u hotelu Elaphusa u petak 19.svibnja na dan koncerta ( ispred ulaza u dvoranu Brač hotela Elaphusa).

 

Ljubav Ane Rucner i Bola, boljanima i njihovim gostima, već je otprije poznata, tako je prošle godine glazbenica nastupila na otvaranju WTA Bol Open VIP Player’s Partija koji se održao na megajahti Katina.  S nestrpljenjem iščekujemo još jedan glazbeni performans slavne glazbenice za pomoć potrebitim studentima.

www.bol.hr

Foto: WTA Bol Open, Tz Bol

Shares