Aktualno

Izbjegnite stres i visoke cijene u poslovanju s Fiskal1 blagajnom

Tokom svih valova fiskalizacije pokazalo se da iznos kojega je potrebno izdvojiti za fiskalne blagajne malim obveznicima predstavlja financijski šok, a fiskalizacija nelagodu zbog novih programa koje obveznici nužno moraju koristiti. Kao i svaki puta do sada, Fiskal1 blagajne moguće je kupiti po izuzetno povoljnim cijenama. Kvalitetu proizvoda prepoznali su veliki distributeri pa je fiskalne blagajne, osim u poslovnici Fiskal1, telefonski i narudžbom putem interneta, moguće kupiti u poslovnicama Hrvatske pošte, Makro Mikro i Narodnih novina diljem Hrvatske.

Zašto odabrati Fiskal1?
Tokom protekle četiri godine Fiskal1 blagajne zadržale su niske cijene, proširile asortiman te kontinuirano razvijale aplikaciju. Svako unapređenje aplikacije ili usklađivanje s izmjenama zakona automatski se šalje svim blagajnama. Zbog svega toga Fiskal1 blagajne danas zauzimaju uvjerljivo prvo mjesto po zastupljenosti na tržištu. I za ovaj val fiskalizacije pirpremili smo akcijsku ponudu za razna rješenja kao i opcije za sezonske djelatnosti, tako da svatko može odabrati blagajnu po vlastitoj mjeri:
mobilna LIBERO za 710 kn + PDV (redovna cijena 950 kn + PDV)
mobilna GO za 1.246 + PDV (redovna cijena 1.496 kn + PDV)
fiksna za 1.742 kn + PDV (redovna cijena 1.992 kn + PDV)
U cijenu su uključeni uređaji i licenca za 1 godinu (moguća je opcija od 6 mjeseci). Po isteku odabrane licence istu je moguće produžiti na 1 godinu, 6 mjeseci ili mjesečno.

Aplikacija je intuitivna i jednostavna za korištenje te prilagođena svim djelatnostima što dokazuje velik broj korisnika kao što su ugostitelji, mesari, odvjetnici, liječničke ordinacije, frizeri, kozmetičari, zlatari, igraonice, vulkanizeri, serviseri, trgovci, mali hoteli i drugi. Blagajna vodi stanja i promete skladišta, moguće je odvojeno vođenje ulaznih artikala u pripadnim jedinicama mjere te pouzdano praćenje posluživanja po stolovima. Odabir artikala može biti numerički, putem bar code-a ili velikog broja predinstaliranih ikona. Podržani su svi načini gotovinskog i bezgotovinskog plaćanja. Osim aplikacije licenca za blagajnu sadrži: Cloud backup automatsko pohranjivanje podataka, Back office rad s blagajnom s drugog udaljenog računala i telefonsku korisničku podršku. Uz minimalnu nadoplatu moguće je odabrati i druge alate za unapređenje poslovanja.

Edukacije do 26.lipnja – ne propustite se informirati na vrijeme

Za sve nove obveznike fiskalizacije održavat će se besplatne edukacije u prodajnom prostoru Fiskal1, Zagrebačka 143a, 1. kat sve do 26.6.2017. Termini edukacije mogu se naći na www.fiskal1.hr.

Izuzetno je važno da obveznici fiskalizacije prilikom odabira blagajne uzmu u obzir sve troškove kroz određeno razdoblje (npr. dvije godine), jer kumulativni troškovi mjesečnog najma ne znače i najpovoljnije rješenje. Najbolji odabir je promišljen odabir!

Više informacija o ponudi Fiskal1 blagajni: www.fiskal1.hr ili na 01/3475 251.

foto: dreamstime.com

 

promo