Aktivni odmor

Ljeto započinje u Bolu s vrhunskim tenisom i odličnom zabavom!

Ususret WTA Croatia Bol Open-u!

Bol na Braču će od 5. do 11. lipnja ponovno postati centar profesionalnog ženskog tenisa, ali i vrhunske zabave. Croatia Bol Open jedini je WTA turnir u jugoistočnoj Europi, a prošlogodišnji povratak turnira nakon dugih 13 godina oduševio je sve ljubitelje sporta ali i širu domaću publiku.

bol hv

Uz atraktivan sportski, organizator ove godine najavljuje i još sadržajniji zabavni program uz brojna događanja i nastupe domaćih i stranih glazbenika. Neki od najpopularnijih domaćih izvođača nakon par  godina ponovno će nastupiti na Braču kao što je TBF, a u sklopu promocije novog albuma „Tišina“ koncert će održati i Sara Renar. Očekuje nas još i koncert Justin´s Johnsona, jednog od najperspektivnijih bendova novije generacije te nastupi svjetskih zvijezda elektroničke scene DJ Antoinea i DJ Sak Noela.

Displaying WTA Sara Renar.jpg

Mlada hrvatska glazbenica Sara Renar koja je već neko vrijeme u samo vrhu nove muzičke scene u regiji nastupit će u srijedu, 7. lipnja u Boleru. Njezin treći studijski album pod nazivom „Tišina“ nominiran je za prestižnu nagradu IMPALA – europski album godine, te iako je relativno novo lice na domaćoj sceni, Sara je već osvojila Porina za najbolju vokalnu izvedbu.

Displaying WTA DJ Antoine.jpg

Dva dana poslije, 9. svibnja na gradskom trgu u Bolu održat će se koncert mladog splitskog benda Justin’s Johnson kojeg karakterizira autentičan i originalan zvuk s kombinacijom različitih žanrova. Simpatična šestorka koju vole i kritika i publika promovirat će novi materijal, u kombinaciji sa starim pjesmama.

Večer uoči finalnog dvoboja WTA Croatia Bol Opena i egizibicijskog meča Majoli – Hingis u subotu, 10. lipnja u Bolu nas očekuje koncert TBF-a. Bit će to ujedno i izvrsna prilika za proslavu obljetnice, 20 godina od izlaska njihovog debut albuma „Ping-Pong (umjetnost zdravog đira)“.

Displaying WTA TBF.jpg

Bolskoj publici već poznati DJ Antoine nastupit će i ove godine, i to u subotu, nakon TBF-a u Varaderu, a večer prije ovaj poznati bolski klub će ‘zapaliti’ DJ Sak Noel, kojeg publika diljem svijeta ponajviše pamti po velikom hitu „Loca people“.

„Ako se želi imati odličan turnir potrebno je prvenstveno osigurati vrhunski tenis, kvalitetnu organizaciju, uskladiti rasporede i tehničke detalje kako bi u konačnici sve savršeno funkcioniralo. No osim toga, veoma je bitno ljudima ponuditi dodatni sadržaj i to ne samo sportašicama i gostima turnira već i Boljanima i svim stanovnicima otoka Brača. Sretan sam što ove godine imamo idealnu kombinaciju domaćih i međunarodnih zvijezda. Koncerti jesu dogovoreni u sklopu Croatia Bol Opena, ali su besplatni za sve zainteresirane posjetitelje.“- izjavio je direktor turnira Feliks Lukas.

www.bol.hr

Foto: Bol Open, Tz Bol