• hr

Posjetite Cvjetni trg 27.svibnja i upoznajte daruvarska blaga

PREDSTAVLJANJE TURISTIČKE PONUDE DESTINACIJE DARUVAR – PAPUK 
NA CVJETNOME TRGU U ZAGREBU – događanje koje se ne propušta!
Subota 27.05.2017 – Cvjetni trg, Zagreb od 9:00 do 19:00 sati
Cjelodnevna manifestacija raskošne ponude zelenog kraja, pokazat će i prikazati bogatstvo i potencijal destinacije. Od termalnih voda, do bogate tradicije vinarstva i vinogradarstva i gastronomije, Daruvar će se predstaviti zagrepčanima i njihovim posjetiteljima kroz objedinjenu ponudu svih svojih brojnih aduta.
Ukusni proizvodi domaćih OPG-ova i ponuda jedinstvenog piva Pivovare Daruvar, oduševiti će i najzahtjevnije, a ljubitelji domaćih  proizvoda moći će iste pronaći na jednom mjestu – zagrebačkom Cvjetnom trgu!
Na Cvjetnom trgu, u subotu, predstaviti će se turistički ponuđači na 12 štandova:
Daruvarske toplice – Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju i Termalni vodeni park “Aquae Balissae”,  predstaviti će našu najstariju tradiciju, termalne ljekovite vode koje se u Daruvaru koriste još od doba Rimljana. Bogatu povijest i tradiciju vinogradarstva i vinarstva pretočenu u kvalitetnu i jedinstvenu turističku ponudu predstaviti će članice Daruvarske vinske ceste kvalitetnim daruvarskim vinima (Badel 1862 d.d. Vinarija Daruvar i OPG Matej Kovačević), dok će kompletnu ponudu upotpuniti i ponudom jedinstvenih sireva Biogal sirane i OPG-a Jareš te  ponudom jedinstvenog piva Pivovare Daruvar spravljenog po stoljetnoj češkoj recepturi Staročeškog piva.
Turistička zajednica Daruvar – Papuk posjetiteljima će predstaviti manifestaciju Vinodar – najzabavniji festival vina koji će se održati od 4. – 11. lipnja 2017. godine u Daruvaru, te pozivaju sve zainteresirane da posjete manifestaciju 10.6.2017. kada je organiziran izletnički vlak iz Zagreba Vinodar express“ po cijeni od 30,00 kuna.
Također svoju ponudu će predstaviti i OPG Vlasta Vončina sa svojim domaćim džemovima
pekmezima i rukotvorinama, zatim Pčelarstvo Daruvar i Duga grana koji će svima zainteresiranima 
ponuditi i predstaviti svoje proizvode od meda, suvenire od meda i daruvarske likere. 
 Udruga Ždralice i Udruga Korak dalje ponuditi će svim zainteresiranima razgled i kupovinu unikatnih rukotvorina svojih vrijednih članova.
Dođite na Cvjetni trg ove subote 27.05.2017., upoznajte Daruvar i otkrijte zašto Daruvar voli život te zašto ćete i Vi zavoljeti Daruvar. Daruvar je zelena oaza zdravlja, kulture, aktivnog turizma i odlične gastronomije nadomak Zagrebu, stoga podržite naše male proizvođače  vrsnih autothonih proizvoda u njihovom radu!
Fotografije: Predrag Uskoković,Miljeko Hegedić, Ratko Vuković, arhiva Sirane Biogal i TZ Daruvar-Papuk 
 
Shares