Aktivni odmor

Slovenski dani turizma u Zagrebu – Slovenija se predstavlja Zagrebu

Slovenski dani turizma sajamska je manifestacija, koja će se i ove godine održati u Zagrebu, na Trgu bana Josipa Jelačića, 5. i 6. lipnja 2017. u vremenu 10:00-20:00 sati (ponedjeljak, 5.6.2017.) i 09:00-17:00 sati (utorak, 6.6.2017.).

Slovenski dani turizma su sajamsko predstavljanje namijenjeno građanstvu. Ideja je direktnim kontaktom sa krajnjim korisnicima usluga, odnosno krajnjim kupcima, u ovom slučaju građanima, čuti mišljenje o njihovom boravku na određenoj destinaciji, saznati pohvale ali i kritike, detaljnije prezentirati ponudu i time doprinijeti poboljšanju kvalitete usluga.

Slovenski dani turizma u Zagrebu su jedinstvena manifestacija, obzirom da nigdje drugo ne postoji takav oblik predstavljanja ukupne turističke ponude jedne zemlje, na centralnoj gradskoj lokaciji.

Zajedničko predstavljanje turističkih destinacija, popraćeno gastronomskom i animacijskom ponudom, kao i drugim interesantnim proizvodima/uslugama s kojima ćemo Sloveniju predstaviti građanima, kao poželjnu destinaciju u susjedstvu, glavna su vodilja u organizaciji cjelokupnog događaja.

Moći ćete se, iz prve ruke, upoznati se s novitetima turističke ponude naših susjeda. Upoznati ćete ponudu odmora u toplicama, wellness, skijanje, odmor na selu, planini ili jezeru, a sve to uz, naravno, neizostavne degustacije proizvoda slovenskog sela, autohtonu gastronomsku ponudu, vrhunska vina i nastupe glazbenih skupina.

Za aktivnu zabavu na raspolaganju je „Mini Planica“, prava skakaonica za djecu mlađih uzrasta, koji će naučiti osnovne korake i oprobati svoje znanje i vještinu skijaških skokova.

Organizatori Slovenskih dana turizma su Slovenska turistička organizacija, Veleposlanstvo Republike Slovenije u RH i ugovorna agencija Slovenske turističke organizacije; Media kontakt d.o.o. iz Zagreba.

 Ova jedinstvena manifestacija sigurno ima puno toga za ponuditi, Dođite i zabavite se s nama!

Naslovna fotografija: Ljubljana, Mostphotos