Ad
Ad
Ad
Hot Spots destinacije

Hvar experience – doživljaj kakav ste čekali!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

 

POSEGNITE ZA VAŠOM „DOZOM“ HVARA! Neka Vas ništa ne zaustavi da ovog ljeta na vrijeme rezervirate Vaš smještaj u hotelima Amfora, Adriana, Riva & Pharos – atraktivnom smještaju hotelskog lanca Sunčani Hvar!

Samom Hvaru ne treba posebno predstavljanje – tijekom godina postao je jedan od najposjećenijih otoka ovog dijela Dalmacije, a pored toga je i rodno mjesto organiziranog turizma u Europi.

A kako Vam baš ništa što vrijedi vidjeti i iskusiti ne bi promaklo – u nastavku su četiri tematske ture objedinjene zajedničkim nazivnikom Hvar Experience. Odaberete li ovaj atraktivan paket doživljaja za ljubitelje adrenalina, morskog plavetnila ili pak kvalitetne vinske kapljice, evo što možete očekivati!

Displaying k42.jpg

VINSKA PRIČA STARA 2400 GODINA otvorit će Vam se kao na dlanu za vrijeme posjeta jednoj ili dvjema vinarijama, te povijesnom dijelu UNESCO-ve baštine koji je doista od neprocjenjiva značaja – jeste li znali da je Starogradsko polje zapravo nepromijenjeni, jedinstveni uvid u to kako su vinovu lozu uzgajali stari Grci?

Prepustite se užitku u najcjenjenijim hvarskim vinskim kapljicama, poput bijelog suhog vina bogdanuše izrazite svježine i cvjetnih aroma, koja se prema predaji zbog iznimne kvalitete pila isključivo za vjerske praznike (naziv dolazi od izraza Bogom dana!), i rubin crvenog plavca, skladna okusa s bogatim i kompleksnim aromama koje na nosu ostavljaju dojam suhe šljive i vanilije!

MOŽDA BISTE Starogradsko polje radije uključili u svoju avanturu na dva kotača? Baš kao i povijesni centar Starog Grada, ono je upravo idealno za atraktivno kombiniranje avanture s poviješću! Na Hvaru ćete dobiti pravi koncentrat mediteranskog šarma vozeći se uz polja lavande, šljunčane plaže, maslinike i vinograde – čudesna mjesta koja možete istražiti! Uživajte u blagodatima mediteranske klime, prirodi koja ostavlja posjetitelje bez daha i ukupno 311 sunčanih dana u godini, što sve zajedno čini idealnu kombinaciju za moderne pustolove, a naročito bicikliste!

LIGHT SHOW SA POTPISOM – PRIRODE očekuje sve one koji se, umjesto kopna, radije drže morske površine! Ubrajate li se u tu skupinu, naročito će Vam goditi jedinstveni izlet koji započinje posjetom Zelene i Modre Špilje, te uključuje Vis i Paklene otoke!

Plivanje u Zelenoj špilji na otočiću Ravnik s jugoistočne strane Visa, zahvaljujući igri svjetlosti i kristalno čiste morske vode, nalik je kakvom light showu u režiji prirode, a ništa manje vizualno uzbudljiv nije ni posjet Modroj špilji na otoku Biševo, čije se boje i odrazi smatraju jednim od najljepših svjetskih prirodnih fenomena! Posjetu ovoj nezaobilaznoj lokaciji prethodi plivanje i sunčanje u tirkizno plavoj uvali Stiniva, a iduće su točke ovog putovanja legendarni otok Vis i autentično ribarsko mjesto Komiža!

ŽELITE LI NEŠTO što će Vam ponuditi pravi doživljaj Mediterana, sjajna je ideja kayaking na Paklenim otocima u bajkovitu okruženju kristalno čistog mora. Tražite li aktivnost koja će Vas uistinu sjediniti s mirisima morske vode i šumom valova – ne tražite dalje! Otoci su prekriveni gustom borovom šumom, pa ćete ondje i na pakleno vruć ljetni dan pronaći osvježavajuću hladovinu.

Ukoliko ste pravi noštromo, u sklopu hotelske ponude možete čak i iznajmiti privatni gliser, a kako biste što udobnije pristigli na otok, na raspolaganju su Vam i usluge VIP te standardnog transfera.

VIP transfer dostupan je od 00-24 sata, te pokriva Vaš dolazak od samog slijetanja u splitsku zračnu luku pa do hotela na Hvaru, dok standardni transfer uključuje redovne trajektne i katamaranske linije. Više detalja potražite na Sunčani Hvar transferi

 

shares