Aktivni odmor

Moj aktivni svijet – put do cjelokupnog zdravlja

Živjeti sretnije i s više zadovoljstva itekako je moguće, no nije jednostavno i ponekad nam je potrebna pomoć. Većina ljudi razmišlja kako bi trebali početi bolje jesti i vježbati, a hrvatska statistika govori da čak 90% populacije konzumira manje voća i povrća od preporučene količine dok svaki drugi građanin umre od bolesti srca i krvnih žila – poražavajuće! Vrijeme je za promjenu koja će učinkovito djelovati na svim razinama.

Program Moj aktivni svijet potiče na životne promjene, pokreće, ohrabruje i usmjerava na brigu o sebi, kako tjelesno tako i duhovno.


Moj aktivni svijet djeluje na svim razinama, holistički je, cjelokupan i dugoročan. „Stalni stres na poslu, nesvjestice za radnim stolom, umor i nezadovoljstvo bili su razlozi koji su me naveli na promjenu. Program Moj aktivni svijet kreiran je prema vlastitom iskustvu, a polaznike vodim od samog početka do kraja, zajedno s partnerima“ ističe Klara Benko, kreatorica ovog jedinstvenog programa.


Unutar mjesec dana program uključuje fizičku aktivnost, uravnoteženu prehranu, osobni rast i razvoj te obnovu i njegu cijelog tijela, sve pod stručnim nadzorom i vodstvom osobne trenerice i terapeutkinje Klare Benko.


Ako želite poboljšati zdravlje, podići kvalitetu života, vratiti se navikama koje podržavaju život i radost – uključite se. Trajanje programa je minimalno šest mjeseci, a radi se i za vrijeme poslovnih putovanja i godišnjih odmora.
Mjesečna cijena programa je 1.500 HRK, a za prijave do 30.07.2017. cijena iznosi 1.000 HRK po osobi.
Uključite se, Moj aktivni svijet vas čeka!
Početak programa: 01.09.2017.
Prijave i detalji: klara.pensopositivo@gmail.com ili 091 6612 092.

www.klarabenko.com
foto: klarabenko.com