• hr

Po zdravlje u Specijalnu bolnicu Kalos! Liječenje i relaksacija uz blagodati prirode!

Specijalna bolnica Kalos  pravi je „mađioničar“ u liječenju kroničnih, upalnih i degenerativnih reumatskih bolesti!

Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Kalos te zdravstvenog turizma u Veloj Luci, jer je pravi „mađioničar“ u liječenju kroničnih, upalnih i degenerativnih reumatskih bolesti!

PO ZDRAVLJE – U VELU LUKU! Ukoliko ste nekad, u potrazi za wellness i medicinskim uslugama posjetili Velu Luku, onda zasigurno znate da je ona mnogo više od tek mediteranskog mjesta kojeg poznajemo po zvučnim imenima naše estradne scene.

Naime, smjestila se ondje specijalna bolnica Kalos, koja još od 70-ih godina prošlog stoljeća u svrhe liječenja i relaksacije koristi blagodati prirode!

CRNO ZLATO. Geografske značajke velolučkog zaljeva su u uvali Kale uvjetovale tijekom milenija taloženje ljekovitog mulja, a na dnu uvale nalazi se i izvor radioaktivne vode Kalac.

Kombinacija dvaju nalazišta – izuzetno ljekovitog peloida i radonske vode, jedinstvena je na Jadranu. Upravo je ljekoviti peloid bio okidač razvoja Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Kalos te zdravstvenog turizma u Veloj Luci, jer je pravi „mađioničar“ u liječenju kroničnih, upalnih i degenerativnih reumatskih bolesti!

Pored toga jača imunitet, potiče cirkulaciju, pokretljivost te izlučivanje štetnih tvari nakupljenih u organizmu, pa bez sumnje možemo reći da je njegov utjecaj na zdravlje zlata vrijedan.

I dok je u svijetu crno zlato metafora za visokovrijedne sirovine poput nafte, nećemo pretjerati ako veloluško ljekovito blato počastimo upravo ovim nazivom!

SURADNJA S PRIRODOM. Pacijentima i gostima u potrazi za relaksacijom i opuštanjem te bijegom od frenetične svakodnevnice, gode i blaga mediteranska klima koju odlikuje veliki broj sunčanih dana godišnje, kristalno čisto more i zrak, borova šuma i raslinje. Udruživanje ovih prirodnih činitelja s procedurama suvremene fizikalne medicine i rehabilitacije čini liječenje i opuštanje posebno efikasnim!

Trebate li pomoć u liječenju problema reumatske ili ginekološke prirode, u Specijalnoj bolnici Kalos pronaći ćete adekvatne i efikasne medicinske tretmane, baš kao i kvalitetne wellness sadržaje. Uživajte u bazenu sa toplom morskom vodom, bisernoj kupki, te cijeloj lepezi masaža – od medicinske, refleksne i shiatsu masaže, pa do podvodne masaže, limfne drenaže i hot stone-a!

Ulog u zdravlje nikada nije uludo bačen – sjetimo se samo čuvene poslovice, zdrav čovjek ima 1000 želja, a bolestan samo jednu. Očuvajte ili osnažite svoje zdravlje u prekrasnom i ljekovitom mediteranskom ambijentu!


Stručno osoblje vam je uvijek na raspolaganju.

Vela LUks - kopija

KALOS, VELA LUKA
SPECIJALNA BOLNICA ZA MEDICINSKU REHABILITACIJU
Obala 3, br. 3, 20270 Vela Luka
tel: +385(0)20 813 017, fax: +385(0)20 812 002
www.kalos.hr

Shares