Aktivni odmor

Ženska nogometna reprezentacija 9.lipnja na stadionu u Velikoj

Općina Velika u Požeško – slavonskoj županiji ugostiti će ovih dana hrvatsku žensku nogometnu reprezentaciju. Naše reprezentativke se pripremaju za dvije prijateljske nogometne utakmice protiv Bosne i Hercegovine. Glavni teren stadiona u Velikoj već je postao popirištem prvih treninga, dok su jučer (06.lipnja 2017.) u Bosni prvi puta odmjerile snage s BiH nogometašicama.
U petak točno u 18 sati održat će se prvi dvoboju Velikoj, gledatelje tako očekuje prvi veliki nogometni spektakl nakon dugo vremena a kvalitetna igra naših nogometašica pokazati će snagu i vještinu ženskog nogometa.
Cijeli tjedan protiče tako u znaku nogometa. U petak možete vidjeti kako igra Maja Joščak najbolja hrvatska nogometašica, a u subotu Požega na Rekreaciji igra prvu utaknicu kvalifikacija za MŽNL.
Utakmica će se održati u organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza i Općine Velika, a detalje su na konferenciji za novinare najavili načelnik Općine Velika Vlado Boban, predsjednik NK Papuk i direktor TZ Velika, Tomislav Galić te izbornik ženske hrvatske reprezentacije Božidar Miletić.
“Posebno nam je drago što je u pitanju ženska nogometna reprezentacija i nadamo se kako ćemo ovu suradnju s HNS-om i ženskom nogometnom reprezentacijom nastaviti i dalje te da ćemo uspješno opravdati povjerenje koje su nam dali prilikom organizacije ove utakmice,” naglasio je Tomislav Galić.