Hot Spots destinacije

Otkrijte malo dalmatinsko mjesto Seget – zvijezdu trogirskog akvatorija

This post is also available in: English

 

SEGETSKE NOVITADE. Općina Seget – jedna od zvijezda trogirskog akvatorija izgledom slična prostornoj organizaciji Dioklecijanove palače, česta je gošća naših stranica, pa je zasigurno već dobro poznajete! Pričali smo Vam već o njenim fascinantnim vizurama koje su praznik za oči, mističnim povijesnim ostacima, umjetničkim pravcima nalik na one iz susjednog Trogira te mogućnostima kreiranja sjajnih izleta po mjeri, a ovog puta donosimo Vam novitade –  ova meka obiteljskog odmora pojačala je svoje smještajne kapacitete atraktivnim objektima, pa ukoliko još niste pali na njen mediteranski šarm, dajte joj šansu da Vas razoruža – još ovog ljeta!

NOVA DIMENZIJA ODMORA. Nov i osvježavajuć dodatak i inače iznimno kvalitetnoj ponudi segetskog smještaja je atraktivan hotel Ola sa 4 zvjezdice, 50 soba i 2 luksuzna apartmana. Na ovom je mjestu, naime, prioritet – zdravlje, što ćete zaključiti već iz letimičnog pogleda na hotelske online stranice. Mislilo se doslovno na sve – od vrhunskih madraca u sobama napravljenih u skladu s visokim ekološkim standardima, pa do paleo/LCHF prehrane ojačane začinskim biljem i domaćim namirnicama iz vlastita vrta!

Image result for hotel Ola

Znajući koliko svjetska turistička javnost cijeni ekološki osviještene objekte sa naglaskom na povratak prirodi te organsku prehranu, ovom hotelu već sada možemo predvidjeti sjajnu budućnost! Bilo da trebate umiriti um ili pak pružiti tijelu prijeko potrebnu energiju, Ola nudi  programe temeljene na fizičkim, psihološkim i nutricionističkim principima, osmišljene uz vrhunsko stručno vodstvo.

50 NIJANSI – PLAVE! No, osim ovog sjajnog objekta, unaprijedio se u Segetu i privatni smještaj, pa ako su Vam milije luksuzne kuće s bazenima koje su prerasle u pravi turistički trend, razveselit će Vas činjenica da čitav prvi red objekata uz more u Segetu uglavnom sadrži i bazen! Kombinacija bazena sa pogledom na modroplavu morsku pučinu pružit će Vam izniman doživljaj koji bismo mogli ponajbolje opisati kao – 50 nijansi plave!

Ljubitelji zabave na vodi rado će odsjesti i u popularnom hotelu Medena koji ima atraktivan aqua park, a znalcima otprije poznati i sjajno opremljeni kampovi Seget i Belvedere, i ove će godine otvoriti vrata svojim vjernim posjetiteljima, i onima koji to tek planiraju postati!

OTIĐITE NA BRODICU… ILI PAK NA FJERU! Da je Seget pripremio ponešto za uistinu svačiji ukus, pokazuje nam i popis dodatnih aktivnosti kojima možete upotpuniti svoj odmor. Gosti koji su pravi morski vukovi pronaći će sve što im je potrebno u moderno opremljenom ambijentu Marine Baotić, a oni koji se radije drže kopna, odvažit će se na bicikliranje i pješačenje bike&hike stazama u idiličnom mediteranskom okruženju.

Turistička zajednica općine Seget
www.tz-seget.hr

Foto: Tz Seget

SPONZORIRANI ČLANAK

 

12.7.2017.

This post is also available in: English