• hr

I ovoga ljeta Voi’Sa vas poziva na najbolji tulum na Jadranu!

Voi’Sa Festival – festival s karakterom!

Mjesto događanja: Supetar, plaža Acapulco, 21.07. do 23.07.2017.

Festival s karakterom, Voi’Sa, zauzima sve bitnije mjesto na mapi događanja hrvatske obale, a uoči svog 8. izdanja donosi line-up u kojem će se svatko pronaći. Mjesto radnje ovog jedinstvenog trodnevnog plesnog događaja već četvrtu godinu za redom je plaža Acapulco u Supetru na otoku Braču, a odvija se u razdoblju od 21.07. do 23.07.

Za samo otvaranje festivala, u petak 21.07., Voi’Sa nakon dugih 17. godina ponovno dovodi na Brač kultnu četvorku iz Rijeke – Urban & 4, na čelu s jednim od najkarizmatičnijih i najosebujnijih umjetnika hrvatske glazbene scene, čijih se nastupa publika jednostavno ne može zasititi. Predgrupa Urbanu & 4 je splitski progresivni punk-disco bend Rolo, čija je zarazna i direktna plesna energija ključan faktor sve veće popularnosti.

Drugi dan festivala koji pada na subotu 22.07. donosi nam još izvornog bendovskog zvuka, odnosno hip-hop poslasticu s crossover predznakom – Elemental! Riječ je kao i uvijek o nastupu visoke frekvencije koji se nikako smije propustiti, a nakon sedam studijskih albuma možemo očekivati odličan i uigran uvod u subotnju plesnu noć. Za uvod druge večeri festivala pobrinut će se live act ekipa Unitsouled s londonskom adresom i karakterističnom jazzy-hip-hop-eklektičnim zvukom.

Nakon dva dana organskog zvuka, treći i posljednji dan festivala u nedjelju, 23.07., predodređen je za ljubitelje dobrog house-a i fine elektronike! Ne propustite Voi’Sa “kućni tulum” s inovativnim live setom ekipe iz Splita AM:PM, kao i nastavak plesne večeri uz Eddia Ramicha i ostatak line-upa.

Među gore navedenim imenima na bogatom trodnevnom programu naći će se i imena kao što su Ante Demos, Bocca Sofistifunk, D-Gree, Feta, Fiddly Digits, Tabbu Keeper of The Groove, Hrwo E, Ivan Dudda, Ivan Škvorc, Jakir’s, Kid Va, MJ Suddani i Oli do Bolli.

 

Za vizualne poslastice odgovorna je kao i do sada STUDIO BARANDA.

Dnevni program održava se od 15h do 20h, a noćni program održava se od 22h do 05h.

Voi’Sa je festival na dohvatu ruke! Provjerite ovdje svih 14 dnevnih linija koje učestalo povezuju Split i Supetar te isplanirajte svoju avanturu u minutu!

CIJENA

Cijena festivalske trodnevne ulaznice iznosi 100,00 kuna (ograničen broj). Cijena  ulaznice u pretprodaji za prvi i drugi dan festivala iznosi 50,00 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 70,00 kuna. Cijena ulaznice za finalnu večer je 30,00 kuna.

Ulaznice možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Turistički info centar Supetar / Idi i Vidi putnička agencija / Adriaticket.

#voisa #voisa2017 #electronic #eclectic #funk #latin #house #boogie #electro #newdisco #hiphop #festival #festivalskarakterom

Više: www.voisafestival.com

Shares