Aktualno

Vrhunski proizvodi iz srca Slavonije – Ember 3u1 roštilji i za najizbirljivija svjetska tržišta

Jedinstveni proizvodi hrvatske tvrtke Ember, koji se plasiraju na europska i svjetska tržišta,  proizvode se u općini Velika nedaleko od Požege. Tvrtka Ember kamin d.o.o., specijalizirana je za proizvodnju ekskluzivnih kamina na drvo, a od ove godine je u svoj asortiman uvrstila i ostale proizvode koje koriste drvo kao gorivo; vrtne kamine/roštilje, te kuhinjske štednjake.
Ono što odlikuje sve Ember proizvode, to je dugogodišnja tradicija izrade proizvoda vrhunske kvalitete, koji svojim dizajnom i funkcionalnošću zadovoljavaju i najzahtjevnija europska tržišta. Preko 97% proizvoda tvrtke Ember kamin d.o.o. namijenjeno je za izvoz u većinu zemalja EU unije, ali tvrtka uvelike izvozi i preko granica Europe.

U ožujku ove godine, na ISH sajmu u Frankfurtu, specijaliziranom za grijanje, tvrtka Ember kamin d.o.o. se uz mnoga velika imena i brojnu konkurenciju na sajmu izdvojila upravo brandom Ember i to sa svojim novim jedinstvenim proizvodima: Ember 3u1 vrtnim kaminom/roštiljom, te Ember kuhinjskim štednjakom.

Ember 3u1 savršen je spoj vrhunske kvalitete, modernog dizajna i praktičnosti te nudi 3 funkcije u jednom proizvodu: vrtni kamin, roštilj i ražanj. S jednom bazom i 3 različita kompleta dodataka koji se lako montiraju i uklanjaju, ovaj proizvod nudi mnoštvo mogućnosti pripreme hrane na otvorenom, ali i grijanja u prohladnim ljetnim noćima. Ember 3u1 stoji na 4 kotača, od kojih su 2 fiksna, a 2 pomična, što ga čini lakim za rukovanje i premještanje.

Ember 3u1 izrađen je od lima koji je obostrano emajliran, s elementima od inox čelika, te zbog svog sastava i konstrukcije može biti izložen svim vremenskim uvjetima (kiša, snijeg, sunce…). Ložište kamina/roštilja obloženo je vatrootpornim materijalom koji može podnijeti temperature do 1250 °C. Između vanjske stijenke vrtnog kamina/roštilja nalazi se samoventilirajuća komora koja sprječava isijavanje topline prema van, što smanjuje mogućnost ozljeda. U proizvodnji tvrtke Ember kamin koriste se najsuvremeniji strojevi i alati, ali i ručni rad, te svaki proizvod nakon što je gotov sa završnom montažom prolazi kroz stroge kontrole kvalitete kako bi osigurali konstantnu vrhunsku kvalitetu svojim kupcima.

Moderan dizajn proizvoda osigurava da se savršeno uklopi u svaki eksterijer te da postane glavna točka vašeg vrta ili terase. Lakoća rukovanja i multifunkcionalnost čine ovaj proizvod savršenim izborom za svaku obitelju koja voli okupljanja i uživa u pripremi hrane.

Color trgovina, generalni je zastupnik za hrvatsko tržište za sve Ember proizvode, a proizvodi se mogu pronaći i kod brojnih partnera trgovaca kao što su; eKupi, Glavaš, Vrtni centar Viškovo, Vinkoprom, Bazgin, Smit Commerce i brojni drugi. Više o samom proizvodu možete saznati pozivom na besplatni info telefon Color trgovine, 0800 16 60, a za dodatne informacije posjetite web: www.colortrgovina.com ili ih pronađite na njihovom Facebooku.

Prolistajte i pdf vodič za najbolji ovoljetni roštilj:

 

[pdf-embedder url=”http://hotspots.net.hr/wp-content/uploads/2017/07/Ember-rostilj.pdf”]

 

fotografije preuzete: Color trgovina

 

promo