Aktualno

Nikako ne propustite Dane piva u Daruvaru!

Najbolji pivski spektakl u Daruvaru i ovog ljeta osvaja sadržajima i odličnom zabavom

Dani piva u organizaciji Pivovare Daruvar, a od ove godine i uz pokroviteljstvo Grada i TZ Daruvar – Papuk, iz godine u godinu privlači sve više ljubitelja piva, craft proizvođača, poznavatelja pivske kulture te onih željnih odlične zabave. Svi oni doći će u Daruvar u petak i subotu, 18. i 19. kolovoza.

Dani piva u Daruvaru prvi puta su održani 2011., a do danas su postali omiljena pivska manifestacija u svojoj regiji. Najstarija hrvatska pivovara dom je omiljenog Staročeškog piva, a njega sasvim sigurno neće nedostajati na ovoj tradicionalnoj manifestaciji koja pod pokroviteljstvom Grada Daruvara ove godine izlaze iz kruga pivovare na glavni gradski trg. Program valja dobro proučiti jer nudi brojne zanimljivosti.

[pdf-embedder url=”http://hotspots.net.hr/wp-content/uploads/2017/08/B2-plakat_2017_final.pdf” title=”B2 plakat_2017_final”]
5thELEMENT DAY
U petak 18. kolovoza u 20:00 sati Beer Garden, Pivovara Daruvar ugostit će ‘5th Element Day’, promociju brend linije 5th Element. Upravo ona zauzima značajno i vrijedno mjesto na hrvatskoj craft sceni pa je tako zaslužio i vlastitu promociju na Danima piva, uz glazbenu pratnju Swing Time Kvartet te još neka iznenađenja.
Ova linija piva plod je znanja i umijeća majstora pivara Kreše Marića koji je do sada osmislio pet fenomenalnih craft piva koja svako za sebe priča priču o umjetnosti stvaranja piva iz samo četiri sastojka, ali uz neophodan dodatak petog, a to je ljubav.


Praznik za ljubitelje crafta – „2. dan nezavisnosti!“
Susret najboljih craft pivara iz cijele Hrvatske održat će se u subotu od 10:00 sati na glavnom daruvarskom trgu. Varionica, Medvedgradska, Nova runda, Zmajska i Barba te brojne druge male pivovare stekle su prepoznatljivost i obožavatelje među sve većom populacijom poznavatelja vrhunskog craft piva. Zato će i ove godine ukrstiti boce i točionike te gostima daruvarskih Dana piva potočiti svoje stare i nove uratke.


Osim toga, organizator priprema brojna pivska sportska nadmetanja „Pivske igre“. Vrhunac Dana piva u Daruvaru kao i do sada veliki je završni koncert na glavnom gradskom trgu. Pivo će se ove godine piti uz legendarnu Crvenu jabuku! Koncert počinje u 21:00 sat, a atmosferu će kao predgrupa zagrijavati grupa Time Out.

Sve informacije:

Turistička zajednica Daruvar – Papuk

Pivovara Daruvar

Facebook Turističke zajednice Daruvar – Papuk

Facebook Pivovara Daruvar

Fotografije ustupila Pivovara Daruvar