Aktualno

Koncert “Arija pod zvijezdama” u Kaštelima!

LJUBITELJI OPERE POŽURITE U KAŠTELA!

U sklopu Kulturnog ljeta, na Igrišću u Kaštel Štafiliću, u petak 18. kolovoza održati će se koncert “Arija pod zvijezdama”.
Koncert će započeti u 21 h, ulaz je slobodan.

Ne trebate biti vrsni poznavatelji opere da bi ste uživali u večeri arija. Nakon uspješno održane manifestacije, čudesnih večeri  “LEGENDE O MILJENKU I DOBRILI”, i zadovoljstva tisuće posjetitelja, u Kaštelima se održava još jedna glazbeno scenska poslastica – koncert “Arija pod zvijezdama” u organizaciji Turističke zajednice grada Kaštela pod pokroviteljstvom Grada Kaštela, Županije splitsko-dalmatinske i TZ Županije splitsko-dalmatinske.

Na radost stotine posjetitelja, posjetitelji ove čudesne večeri uživat će u pravim opernim biserima. Cjelokupnom opernom slavlju pridonijet će glasovi sopranistica Antonije Teskere i Ane Zebić – Kostel, bariton Marko Lasić, tenor Boze Jurić Pešić i Zoran Velić na klaviru.

U bogatom kulturno-umjetničkom i glazbenom programu u sklopu 8. Kaštelanskog kulturnog ljeta održava se preko 70 događanja koja uključuju koncerte, predstave, izložbe, pučke fešte, folklorne i sportske susrete, igrokaze i dr.  Kaštelansko ljeto će se tradicionalno zatvoriti humanitarnim koncertom klape Cambi i Šufit 1. rujna na Brcu u Kaštel Starom u 20 sati, a u organizaciji KKU Poklade.

Fotografije: www.kastela-info.hr
Posjetite Facebook stranicu TZG Kaštela i budite u toku s svim novostima!

Foto: portal grada Kaštela